Tenir cura de l’alimentació dels qui estimem és la mostra d’amor més autèntica

Estimar no canvia

A les nostres famílies i als nostres fills, els volem donar cada dia allò que els agrada més, i també el més sa. Probablement, aquesta sigui la demostració d’amor més sincera i silenciosa, fent-los feliços i tenint cura de la seva salut, que és el seu futur.

Senzill i saludable, com el primer dia

El 1919, l’amor va ser el que va portar Isaac Carasso a elaborar a Barcelona iogurt per al seu fill Daniel, que tothom afectuosament anomenava Danone. Un aliment senzill i saludable* que l’ajudava a pair més bé i a créixer sa.

Senzill i saludable, com el primer dia

El 1919, l’amor va ser el que va portar Isaac Carasso a elaborar a Barcelona iogurt per al seu fill Daniel, que tothom afectuosament anomenava Danone. Un aliment senzill i saludable* que l’ajudava a pair més bé i a créixer sa.

Han passat 100 anys

Precisament l’amor pels qui estimem més ens continua movent 100 anys després per continuar elaborant iogurt com el primer dia: amb ferments naturals i llet fresca de les més de 200 granges familiars on la recollim cada dia, en algunes des de fa tres generacions. Tenint cura de les granges, dels ramaders i de les seves famílies.

Qui som

Danone, el iogurt original

Som el iogurt original, elaborat a partir de la recepta centenària que va crear Isaac Carasso per alimentar el seu fill Daniel, feta a base de llet fresca recollida cada dia de granges familiars i ferments naturals de qualitat.

Avui continuem oferint aquest aliment amb la mateixa idea de tenir cura de les futures generacions, la seva alimentació i la seva salut, però també del món que els envolta. Potser per això som la primera empresa espanyola de gran consum amb el segell B Corp.

Som Bcorp

Què fem

Receptes simples, fetes amb llet fresca i ferments naturals

100 anys més tard, continuem fent els nostres iogurts amb receptes simples i amb els nostres millors ingredients. Amb els nostres ferments naturals, que donen als iogurts Danone aquella textura tan suau, i amb llet fresca que recollim cada dia en més de 200 granges familiars. Perquè no és cap secret que de la millor llet en surten els millors iogurts.

Beneficis del iogurt

Per què ho fem

Volem continuar alimentant un món millor

Per a nosaltres, cuidar l’alimentació, oferint el que agrada més a les persones que estimem, és una mostra indiscutible d’amor que fem cada dia. Especialment amb els nostres fills, per als quals és tan important per créixer i ser feliços.

Per això continuem fent iogurts simples i gustosos, fets amb tot el nostre amor, perquè els pares i les mares puguem continuar donant les millors coses als nostres fills.

Alimentant el canvi
* Danone és font de calci. El calci ajuda al manteniment normal dels ossos.