{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Arriben en exclusiva les 14 ampolles col·leccionables d’Actimel amb la col·lecció d’etiquetes d’alguns dels herois i enemics que s’enfrontaran en la propera pel·lícula de Star Wars, que s’estrena en cinemes el 15 de Desembre a les 19hrs.

Vols conèixer-los?

Els Rebels: un grup d’herois ordinaris que, amb la seva valentia i determinació, lluitaran per robar els plànols de la nova arma definitiva de l’Imperi: la Estrella de la Muerte. Entre les seves ampolles col·leccionables trobareu a Jyn Erso, Capità Cassian Andor, Chirrut Îmwe, Bodhi Rook, K-250, Baze Malbus i Bistan.

Les Forces Imperials: en la col·lecció d’ampolles d’Actimel Star Wars us esperen els Death Troopers, els Storm Troopers, els Shore Troopers, Orson Krennic i Darth Vader, entre altres.

Però això no és tot en aquesta increïble col·lecció! Dins de cada pack d’Actimel Star Wars podreu trobar els stickers exclusius dissenyats per la nova pel·lícula, amb els que podreu divertir-vos recreant les vostres pròpies aventures de Star Wars juntament amb les ampolles col·leccionables.

Aquest hivern, ha arribat l’hora.

Us rebel·leu amb Actimel?

Com es prepara?