{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

 

Una de les àrees clau de la recerca científica de Danone és l’estudi de Ferments i Probiòtics. En els darrers 90 anys, DANONE ha creat una col•lecció de soques de bacteris làctics de mostres procedents de la biodiversitat. Es coneix com a “banc de bacteris” i conté aproximadament 3.500 soques de diferents bacteris làctics. Aquest banc és una àrea clau on s’aposta per l’ús de la tecnologia punta per seleccionar els bacteris probiòtics del futur. 

El major centre de recerca de DANONE és el centre de recerca DANONE-Daniel Carasso, a Palaiseau, que té la missió de dissenyar productes saludables. Prop de 362 científics propis i 200 científics col•laboradors treballen en aquestes instal•lacions.
 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.