REDUIR EL
COLESTEROL

Com pots reduir el colesterol alt

Si tens el colesterol per sobre de 200mg/dL es considera colesterol alt. De manera que com més aviat actuïs, mol millor, perquè l'excés de colesterol es pot acumular a les artèries i ser una causa de risc de desenvolupament de malaties del cor. No obstant això, reduir-lo depèn de tu, i pots aconseguir-ho introduint petites millores en els tus hàbits i treballant sobre tres fonaments: l'alimentació, l'exercici i Danacol.

CONSELLS PER REDUIR EL COLESTEROL ALT

1. ALIMENTACIÓ SALUDABLE.

Segueix una dieta sana i lliure de greixos saturats. Te recomanem consumir greixos d'rigen vegetal, presents en l'oli d'oliva, entre d'altres, a més d'augmentar el consum de peix, sobretot de blau. També és important seguir una dieta rica en fibra i antioxidantes, a base de llegums, fruita seca, cereals, verdura y fruita.

2. EXERCICI REGULAR.

És aconsellable buscar 30 minuts al dia per practicar exercici moderat com ara caminar, anar en bicicleta o nedar. El més important és deixar enrere el sedentarisme i gaudir descibrint fins a on pots arribar.

3. UN DANACOL AL DIA.

Afegir Danacol a la teva dieta cada dia redueix el colesterol fins a un 10% en 2-3 setmanes. Danacol és un producte recomanat per la Federació Espanyola del Cor (FEC).

Ells han reduït el colesterol alt. Ara et toca a tu!
 • Eloy Ugarte · ARQUITECTE | 53 ANYS

  “Fa uns anys em va sortir el colesterol alt. Com que ja menjava més o menys bé, no vaig donar-hi importància. Poc després va tornar a pujar, així que me'n vaig informar i vaig decidir intervenir-hi: vaig començar a cuidar-me seriosament, i vaig aconseguir que baixés!”

 • Marisa Comas · EMPRESÀRIA | 58 ANYS

  “Com a bona empresària dedico moltes hores al dia al meu negoci. Quan vaig saber que tenia el colesterol alt em vaig informar sobre com podia alimentar-me millor i també vaig començar a caminar amb una veïna. Quedem cada dia a primera hora. Com un rellotge. I sobretot, no m'oblido cap dia de prendre Danacol, ja que m'ajuda a reduir el colesterol. Ho tinc clar. Reduir-lo és responsabilitat meva.”

 • Ana Resplandí · EBENISTA | 45 ANYS

  “Com cada any, em vaig fer una revisió completa. I sorprenentment em van dir que tenia el colesterol alt. Llavors, amb el meu marit, que ja fa anys que es cuida, vaig començar a caminar més i a fer més atenció als meus hàbits. Reduir el colesterol ha esdevingut una altra de les nostres metes de parella i amb constància ho aconseguirem.”

 • Fabián Isern · MÚSIC | 61 ANYS

  “Des de ben petit que tinc facilitat per a la música. Així que vaig dedicar la meva vida a la meva passió i no em quedava gaire temps per practicar cap esport. Quan vaig saber que tenia el colesterol a més de 200, em vaig marcar com a objectiu reduir-lo. La falta de temps va deixar de ser una excusa i m'hi vaig posar a fons. Ara, a més a més de músic sóc un aficionat al running.”

Avui és un bon dia per començar a reduir el colesterol

Aconsegueix el teu cupó de descompte i comença ara!

*Mostra'n les condicions legals.

*“Danacol, amb esterols vegetals, redueix el colesterol entre un 7 i un 10% en 2 o 3 setmanas amb una ingesta diària de'entre 1,5 i 2,4 g de fitosterols. No està pensat per a les persones que no necessiten controlar la colesterolèmia. No recomanat per a dones durant l'embaràs o la lactància, ni per menors de 5 anys. Consum màxim d'esterols vegetals: 3g/dia. Seguiu una dieta saludable amb fruita i verdura. Si preneu alguna medicació, consulteu-ho amb el metge”. ** TNS 2013, recomanacions consumidors. Num. 1 en vendes. Estudi IRI 2012.