Com funciona Danacol?

Afegeix Danacol a la dieta i aprofita l'ajuda extra que et proporciona per reduir el colesterol alt fins a un 10%

  • Ves més lluny amb Danacol
  • Ja saps que el colesterol és un tema seriós i que no s'ha de perdre ni un minut per començar a reduir-lo. Cuidar l'alimentació és un gran pas . Tot i així, pot ser que no n'hi hagi prou amb mejar una mica millor de tant en tant per abaixar els nivells de colesterol a menys de 200. Danacol et permet anar més lluny. Gràcies a la seva fórmula única amb esterols vegetals, podràs reduir-lo fins a un 10% més en un termini de 2 a 3 setmanes. A més, si no et funciona, et retornen els diners.
Danacol i els esterols vegetals

Els esterols vegetals o fitosterols són components presents de manera natural en alguns aliments (fruita, verdura, olis, vegetals, etc.) que contribueixen a la disminució de l’absorció del colesterol i eviten que ho assimili el nostre cos.

Malgrat que consumim esterols vegetals a través dels aliments, la quantitat que mengem no acostuma a ser suficient per aconseguir reduir el colesterol. No obstant això, tres estudis clínics efectuats amb Danacol confirmen que prendre un Danacol al día sí que redueix el colesterol fins a un 10% en 2 o 3 setmanes.

Danacol, amb esterols vegetals, redueix el colesterol entre un 7% i un 10% en 2 o 3 setmanes amb una ingesta diària d'entre 1,5 i 2,4 g de fitosterols. No està pensat per a les persones que no necessiten controlar la colesterolèmia. No recomanat per a dones durant l'embaràs o la lactància, ni per a menors de 5 anys. Consum màxim d'esterols vegetals: 3g/dia. Seguiu una dieta saludable amb fruita i verdura. Si preneu alguna medicació, consulteu-ho amb el metge. Conté sucres presents de manera natural.