redueix el colesterol

Què és Danacol

Danacol és un lacti desnatat de Danone que té una fórmula única amb esterols vegetals que redueix el colesterol alt un 10%. Prende un Danacol al dia és el complement perfecte per viure de manera sana seguint una alimentació cardiosaludable i practicant exercici moderat de manera regular. Danacol és un producte recomanat per la FEC.

A més de ser un lacti bevible deliciós, l'amplia gammade gustos i formats el converteixen en l'aliat perfecte per plantar cara al colesterol en el teu dia a dia. En més de 3 millions de llars, ja han tastat Danacol**.

Com funciona Danacol

Amb un Danacol al dia, redueixes el colesterol alt fins a un 10 % en 2-3 setmanes.

Però com aconsegueix reduir aquest 10%?

Una part del colesterol, el sintetitza el cos i, una altra, l'aportem mitjançant l'alimentació. Quan el colesterol arriba a l'intestí, s'absorbeix i caba a les artèries, on es pot acumular.

Danacol conté una fórmula amb esterols vegetals que bloqueja parcialment aquesta absorció instestinal. Impedeix que l'excés de colesterol arribi a la sang i permet que l'expulsem.

Què són exactament els esterols vegetals?

Els esterols vegetals o fitoesterols són components presents de manera natural en alguns aliments (fruita, verdura, olis vegetals, etc.) que contribueixen a l'absorció de colesterol en el cos. No obstant això, encara que consumim esterols vegetals a través dels aliments, la quantitat que mengem no sol ser duficient per aconseguir reduir el colesterol. Tres estudis clínics efectuats amb Danacol confirmen que prende un Danacol al dia redueix el colesterol fins a un 10 % en 2-3 setmanes.

Descobreix els gustos de danacol

Gaudeix de l'autèntic gust de Danacol Natural, Maduixa, Tropical i els nous Llima-llimona, Mango-Papaia i Fruits Vermells, tots amb un 0 % de sucres afegits. A més, pots triar el pack que s'adapti millor a les teves necessitats: de sis, deu, dotze o catorze ampolletes.

Veure tota la gamma

Avui és un bon dia per començar a reduir el colesterol

Aconsegueix el teu cupó de descompte i comença ara!

*Mostra'n les condicions legals.