Què passa quan queda una última Danet a la nevera? Que tothom la vol, encara que només un pot tenir-la. Davant d'aquest panorama, la família Rubio decidirà anar a un terapeuta per resoldre el seu conflicte. Però el doctor Pazzo es donarà compte que cada un pateix una síndrome diferent. Descobreix si podrà curar la família en menys de trenta segons!

Capítol 1: SÍNDROME DE LA INVISIBILITAT

La Raquel decideix resoldre el conflicte de l'última Danet amb un terapeuta familiar. Però aquest es centrarà primer en el problema que ella pateix: ningú li presta atenció.

Capítol 2: SÍNDROME D'ESTOCOLM

Els fillastres de Mathieu li fan la vida impossible. Però el terapeuta creu que, si aconsegueix reconquistar a la Raquel, es guanyarà el respecte dels nens.

Capítol 3: SÍNDROME DEL SAVI

En una prova rutinària, el Doctor Pazzo descobrirà que en Bruno és superdotat. Aquesta notícia obligarà la família a revelar-li el seu veritable origen.

Capítol 4: PROCRASTINACIÓ

En Ricky posposa sempre les seves tasques. Per això, el doctor Pazzo intentarà ensenyar-li a concentrar-se mitjançant un estrany tractament.

Capítol 5: SÍNDROME DEL HATER

Ni gatets, ni unicorns, ni croquetes de l'àvia: a la Carla no li agrada res, excepte les Danet. ¿Descobrirà el Doctor Pazzo la seva veritable vocació?

La propera setmana estrenarem el capítol 6: TERÀPIA DE SHOCK

Capítol 6: TERÀPIA DE SHOCK

Tots els síndromes de la família ja han estat tractats. Ara, només queda comprovar si la teràpia ha fet efecte.

¿Resistirà la família l'estímul de l'última Danet?