{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Iogurtendències

Fa setmanes que parlem sobre la pluralitat de presentar el iogurt i els diferents formats amb què podem presentar-lo. Seguint aquesta línia, avui vull parlar-vos d'una tendència culinària que ja ha conquistat el paladar de la societat: el iogurt gelat.

És un aliment molt nutritiu, saludable i alhora dolç, i baix en greixos. D'aquesta manera, ens permet portar una vida sana però gaudint, sense preucupacions, d'unes postres dolçes. A més, ens permet barrejar-lo amb diversos toopings, per aconseguir diversos sabors. Va néixer a Corea del Sud i es va fer popular el 1970. Avui ja és una moda als Estats Units i en alguns països europeus, i a Espanya ha entrat amb molta força. Es consumeix a casa, ja que és molt fàcil de preparar i cada vegada més gent l'integra en la seva alimentació, o en locals gastronòmics i restaurants, ja que s'ha socialitzat de manera molt ràpida. Evidentment, us recomano que el tasteu a les iogurteries Danone.

Ara que estem en ple estiu és una alternativa ideal per consumir a qualsevol hora del dia. És refrescant i deliciós. A més, en aquesta època sempre intentem evitar el consum d'aliments feixucs, que omplen molt i que no ajuden a combatre la calor. Preferim gaudir d'una de les joies de la natura, les fruites, fàcils de pair i ideals per combinar amb el iogurt gelat.

L'altre dia, amb la meva mare, en vam fer a casa per berenar. Venien unes amigues seves i vam voler sorprendre-les…
La veritat és que els va encantar! Us deixo una recepta perquè us poseu el davantal i us aventureu a fer-la.

Iogurt gelat amb maduixes de temporada. És molt fàcil!

Bona setmana!

Com es prepara?