{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Iogurtendències

Fa setmanes que parlem sobre la pluralitat de presentar el iogurt i els diferents formats amb què podem presentar-lo. Seguint aquesta línia, avui vull parlar-vos d'una tendència culinària que ja ha conquistat el paladar de la societat: el iogurt gelat.

És un aliment molt nutritiu, saludable i alhora dolç, i baix en greixos. D'aquesta manera, ens permet portar una vida sana però gaudint, sense preucupacions, d'unes postres dolçes. A més, ens permet barrejar-lo amb diversos toopings, per aconseguir diversos sabors. Va néixer a Corea del Sud i es va fer popular el 1970. Avui ja és una moda als Estats Units i en alguns països europeus, i a Espanya ha entrat amb molta força. Es consumeix a casa, ja que és molt fàcil de preparar i cada vegada més gent l'integra en la seva alimentació, o en locals gastronòmics i restaurants, ja que s'ha socialitzat de manera molt ràpida. Evidentment, us recomano que el tasteu a les iogurteries Danone.

Ara que estem en ple estiu és una alternativa ideal per consumir a qualsevol hora del dia. És refrescant i deliciós. A més, en aquesta època sempre intentem evitar el consum d'aliments feixucs, que omplen molt i que no ajuden a combatre la calor. Preferim gaudir d'una de les joies de la natura, les fruites, fàcils de pair i ideals per combinar amb el iogurt gelat.

L'altre dia, amb la meva mare, en vam fer a casa per berenar. Venien unes amigues seves i vam voler sorprendre-les…
La veritat és que els va encantar! Us deixo una recepta perquè us poseu el davantal i us aventureu a fer-la.

Iogurt gelat amb maduixes de temporada. És molt fàcil!

Bona setmana!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.