{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tenir una cara més jove i sense arrugues és possible si cada dia ens hi fem un massatge i fem uns exercicis facials senzills. Abans de res, renta’t bé les mans i fes servir una crema netejadora per a la cara. Amb la cara ben neta i hidratada, comença a fer els teus exercicis diaris. En aquest vídeo et mostrem com aconseguir uns pòmuls ferms i ben marcats i com evitar les arrugues que es formen al nas i als llavis. Què esperes? Fes clic aquí i comença ja!

Tens clar que et cal exercitar els músculs del cos per arribar a tenir un bon tipus, però, i els de la cara? N’hi ha un total de 57 i molts ni els utilitzes, així que tendeixen a atrofiar-se i perdre finor i a sucumbir a la llei de la gravetat.

 

Renta’t bé les mans, fes servir una crema netejadora per a la cara i, amb la cara ben neta i hidratada, comença a fer els teus exercicis diaris.

El col·lagen i l’elastina (fibres que sostenen la pell) deixen de fer bé les seves funcions i llavors apareix la flacciditat, perquè el procés de destrucció d’aquestes fibres elàstiques va superant al de regeneració. També és normal que es perdi greix subcutani, a causa de l’inexorable pas del temps. Per tal que tots aquests símptomes delators no estenguin els seus dominis per tota la cara, et mostrem uns exercicis que funcionen.

En aquest vídeo, t’ensenyem com aconseguir uns pòmuls ferms i ben marcats i com evitar les arrugues que es formen al nas i els llavis. Què esperes? Prem i, comença ja!

Com es prepara?