{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Pa de pessic de iogurt de coco, gust intens

Preparar un pa de pessic de iogurt i coco és facilíssim. Agafa paper i bolígraf per anotar més receptes!:

Ingredients

  • 1 iogurt de gust de coco Danone
  • 80 g de coco ratllat
  • 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 2-3 mesures de iogurt de farina
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Una mica de mantega per sucar el motlle
  • Per decorar: 2 cullerades de sucre de llustre, aigua i coco ratllat

Preparació

Mentre es preescalfa el forn a 180 °C, comença per batre els ous amb el sucre, i després afegeix-hi el llevat amb la farina tamisada, l’oli, el iogurt i el coco ratllat. Bat-ho tot bé i, quan tinguis una barreja homogènia, suca amb mantega un motlle i aboca-hi la massa. L’hauràs de posar al forn durant 30-35 minuts, o fins que vegis que la punta d’un escuradents surt neta quan punxis al mig del pa de pessic, i ja està! Desemmotlla’l, deixa’l refredar una mica, i llest! 

Per a la decoració final del pa de pessic, t’animo a preparar un glacejat de sucre: has de barrejar les cullerades de sucre de llustre amb una miqueta d’aigua fins que adquireixi una consistència adequada. Amb una cullereta, reparteix bé la glaça per la superfície del pa de pessic i escampa-hi també una mica de coco pel damunt.

Un pa de pessic de coco i iogurt una mica diferent

Et deixem també una altra alternativa per preparar un pa de pessic de coco, així tindràs dues opcions diferents per triar la que més t’agradi.

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 150 g de coco ratllat
  • 2 mesures de iogurt de sucre morè
  • 2-3 mesures de iogurt de farina
  • 5 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 pastanagues pelades i ratllades
  • 1 poma ratllada
  • Una mica de mantega per sucar el motlle
  • Per decorar: coco ratllat, canyella mòlta i nous

Preparació: Mentre s’escalfa el forn a 180 °C, bat els ous amb la farina, el llevat i el iogurt. Després, afegeix-hi el sucre morè i una miqueta de la canyella, i barreja-ho homogèniament. Finalment, afegeix a la barreja les pastanagues, la poma i el coco ratllat. Bat-ho bé i, quan tinguis una barreja homogènia, suca amb mantega un motlle perquè no s’hi enganxi la massa i aboca-la al motlle. Posa al forn la massa durant més o menys 30 minuts. El temps de cocció concret dependrà de diversos factors, però quan el pa de pessic pugi, punxa’l amb un escuradents i si surt net és que ja està llest. Guarneix la superfície amb coco ratllat, canyella mòlta i nous al gust. Deixa’l refredar i... gaudeix-ne!

Què et semblen aquest parell de propostes de pa de pessic de coco i iogurt? Si t’agrada el coco, t’animo a tastar totes dues receptes i a donar-me’n l’opinió, o a dir-me com prepares tu aquest pa de pessic de iogurt tan aromàtic.

Ja has vist dues propostes més per afegir al teu receptari de pa de pessic de iogurt!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.