{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Potser alguna vegada t'ha passat que has preparat unes postres delicioses i per acompanyar-les has pensat: faig les postres amb llet, amb iogurt o amb nata? Per què pensem en aquestes cremes per separat i ens obliguem a triar? Prepara una crema de llet amb iogurt i oblida't d'haver de prendre aquesta decisió!

De fet, hi ha moltes postres delicioses elaborades amb llet que pots preparar, com per exemple llet fregida o llet nevada.

Ara veurem com es prepara aquesta crema de llet. Agafa paper i boli, i apunta!

Ingredients:

  • 125 ml de crema de llet per muntar
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 iogurt natural o de sabor (al gust) Danone

Elaboració:

Bat enèrgicament la crema de llet amb el sucre fins que estigui tot ben lligat. Després, bat el iogurt dins de l’envàs perquè no es facin grumolls i, a continuació, barreja’l amb compte amb la mescla anterior de nata i sucre.

Com ho veus? És tan ràpid i senzill com el que acabes de llegir! Sí, sí. Però és clar, ara que ja saps com es fa, et deus preguntar, amb quines postres ho puc utilitzar?

Idees molt dolces amb crema de llet

Crema de llet amb maduixes

Si t'agraden les maduixes amb nata, tasta-les amb la crema de llet amb iogurt. Aquesta recepta també és perfecta per acompanyar una compota de poma, de pera, de figues… Amb totes les postres elaborades amb fruita!

Crema de llet amb creps

Per a creps i pancakes. Sempre són benvingudes per a un berenar o un esmorzar especial i, si els poses aquesta crema en lloc de nata sola, les trobaràs més lleugeres.

Crema de llet per untar

Amb un brownie, un pastís de pastanaga o, simplement, per sobre d'una torrada de pa amb melmelada.

Altres maneres d’utilitzar la crema de llet i iogurt

Fins aquí les opcions de postres dolces. Ara bé, si t'agraden més les opcions salades, a veure què et semblen aquestes suggeriments per prendre a qualsevol hora:

Crema de llet i iogurt per sucar

Bat 125 ml de crema de llet, i quan hagi espessit, barreja-hi un iogurt. Salpebra-ho i afegeix-hi espècies al gust: curri, cúrcuma, pebre vermell, comí… Ideal per condimentar bastonets de verdures crues com pastanaga o pebrot, per exemple.

Crema de llet i iogurt per sucar amb herbes fresques

Selecciona les herbes o fulles que et vinguin més de gust (julivert, coriandre, menta, alfàbrega, espinacs, ruca, etc.), renta-les i eixuga-les bé. Tritura-les amb un iogurt natural sense sucre. Bat 125 ml de crema de llet, i a continuació barreja el iogurt amb les herbes i afegeix-hi sal i pebre al gust. Molt fresc!

Crema de llet i iogurt amb envinagrats

També pots combinar aquesta crema de llet amb iogurt amb envinagrats, com ara cogombrets, tàperes o olives. I què et sembla per acompanyar un salmó? Als països nòrdics és tradicional utilitzar salses que combinen lactis i herbes o espècies amb aquest peix.

Crema de llet a l’amanida

Inventa't una amanida. Per preparar la salsa per amanir bat 50 ml de nata, afegeix-hi un iogurt natural sense sucre i acaba-la amb un raig d’oli. Et pot quedar molt bé amb una amanida de cogombres, endívies i fruita seca o amb una amanida de patata, remolatxa, pastanaga i escarola.

Doncs ara que ja saps com preparar aquesta recepta, anima't a experimentar amb la crema de llet!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.