{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Un dels eixos d’actuació deCompromís Social Danone és ajudar a nens i adolescents ingressats a que no perdin el somriure. Amb aquesta finalitat neix “Creixent junts”, un projecte de col·laboració amb la Fundació Theodora on gràcies a les visites setmanals d’artistes formats per treballar en l’entorn sanitari, coneguts com Doctors Somriure i els voluntaris conta-contes de Danone, els faciliten moments de felicitat, il·lusió i tendresa.

Risas de Emergencia

Tu també pots ajudar en aquesta causa canviant els teus punts per visites de Doctores Sonrisa. L’any 2012 es va donar2.500 rialles d’emergència; això equival a187.500 punts. Perquè entre tots regalem somriures!

 

Compromiso Social Danone es el segel que engloba tots tots els nostres programes d’acció social en col·laboració sense ànim de lucre que comparteixen la notra missió i que actuen en la nostra comunitat local.

Acció vàlida per a majors de 18 anys, del 14/01/2013 al 31/12/2013 a la península, les Balears, Ceuta i Melilla. Limitada fins a un màxim de 250 visites al mes. Consulta’n les bases a danone.es.

 

Com es prepara?