DANONINO ECOLÒGIC PER AL TEUS PEQUES

Danonino

Saps què és l’alimentació ecològica i perquè es ideal donar aliments ecològics als mes petits?

Poc a poc el mercat d’alimentació està donant un gir cap a la utilització més responsable dels recursos naturals, de fet, en els últims anys el consum d’aliments ecològics ha crescut de forma molt ràpida.

Els aliments ecològics utilitzen ingredients que provenen de l’agricultura ecològica, i en el cas dels aliments làctics ecològics, utilitzen també llet únicament provinent d’agricultura ecològica.Perquè un aliment pugui declarar-se ecològic, hi ha unes regles estrictes de producció que garanteixen una qualitat en els productes, un sabor únic i respecte pel medi ambient.

Així com vosaltres, nosaltres també volem que els nens puguin gaudir d’aliments ecològics i que segueixin creixent de forma divertida, naturalment, que es desenvolupin i creixin sans, però que al mateix temps siguin feliços. Hem decidit oferir aliments amb moltes fruites i llet ecològica, igual que sense sucres afegits*.

Danonino Pouch Ecològic sense sucres afegits

El format ideal per prendre a qualsevol lloc (a l’escola, al cotxe o al parc) i no necessita fred! Aquest nou format té molta fruita (més d’un 70%) que junt amb la llet ajuden a endolcir de forma natural per això no té sucres afegits*, i per si fos poc, no té cap conservant ni colorant artificial. El que més agrada és el seu sabor, als petits els hi encanta! El podreu trobar en unitats de 90 grams i en diferents sabors.