CONEIX LES VARIETATS PELS TEUS PETITS

Danonino

Coneixes les opcions de berenar i postres làctics per la nutrició dels teus petits?

Així com tu et prens seriosament l’alimentació dels teus fills, nosaltres també. Com sabràs, hi ha diferents aliments làctics que són font de diferents nutrients com les proteïnes i el calci. Aquests nutrients són necessaris perquè els mes petits d ela casa tinguin una alimentació equilibrada i saludable.

A Danonino portem molts anys fent diferents aliments fets amb làctics que els hi encanten als nens i que estan adaptats a les seves diferents necessitats i moments de la seva vida, des d’aliments que poden emportar-se a l’escola, fins a aliments sense sucres afegits*.

La nostra intenció és que els nens puguin seguir creixent d’una forma divertida naturalment, que es desenvolupin i que creixin sans però que alhora siguin feliços, per això t’oferim diferents opcions d’aliments làctics que els hi encantaran:

Danonino Petit i Danonino Maxi:

Els petit suisse “de tota la vida”, fets amb la nostra millor llet de Galícia i Astúries. Ideals com a postres per la seva deliciosa textura. Són rics en calci i vitamina D. Ideals per als mes petits I “no tan petits” de la casa perquè estan disponibles en envasos de 50g o de 100g, i diferents sabors com maduixa, maduixa-plàtan, maduixa-nata, xocolata i maduixa-plàtan-préssec.

Danonino Ecològic:

Les noves receptes de Danonino ara amb ingredients ecològics: A partir d’aquest any afegim una nova gama de Pouch Ecològic amb molta fruita (+ d’un 70%) i sense sucres afegits*, i el millor és que no necessita fred.

Danonino Pouch per emportar i Danonino per Beure:

Els fem amb llet recollida cada dia, són genials pel berenar fora de casa perquè poden estar fins a 8 hores fora de la nevera, i el millor és que no tenen conservants ni colorants artificials.

Els Danonino pouches amb forma de bosseta són genials per ajudar als nens a desenvolupar la seva autonomia, l’obertura dels pouches està adaptada perquè se’l puguin beure fàcilment.

Els Danonino per beure, estan boníssims, els hi encanten als més petits pel seu sabor i perquè les ampolles tenen formes divertides que estan fetes especialment per adaptar-se fàcilment a les seves manetes. A més, tenen diferents formes de Dino, la mascota de Danonino.

A més, per ajudar als nostres consumidors a realitzar una bona elecció de compra, a partir d’aquest any començarem a posar el segell de Nutri-score als nostres envasos. El segell Nutri-score és un sistema objectiu desenvolupat per professionals de la salut, que te el fi de facilitar la compra que identifiqui la qualitat nutricional a través d’una senzilla visualització del perfil nutricional dels aliments. Ara no hi ha excusa perquè el teu petit pugui gaudir d’una alimentació equilibrada, divertida i deliciosa, amb productes que poden acompanyar-lo al llarg del dia.

*Conté sucres naturalment presents.