{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Densia t'ajuda a mantenir la densitat òssia i a arribar cada dia a l'aportació de calci diària recomanada d'una manera fàcil i gustosa.

Prenent una ampolleta de Densia Forte cada dia cobreixes fins al 60% de les teves necessitats diàries de calci*, perquè és l'únic amb Calciforte, una fórmula concentrada que conté 500 mg de calci, 5 µg de vitamina D, que ajuda a millorar-ne l'absorció, i el 15% de la CDR de zinc i magnesi, minerals essencials que tenen els ossos.

Prenent 1 Densia al dia cobreixes fins al 50% de les teves necessitats diàries de calci*, perquè cada gotet conté 400 mg de calci i 5 µg de vitamina D, que ajuda a millorar-ne l'absorció.

Ajuda a mantenir la densitat òssia del cos i et sentiràs activa amb Densia.

 

 

Tan bo que no sembla baix en greix

Densia Forte té un gust excel•lent i un baix contingut en matèria grassa (1,5%). Per això, és un complement perfecte per tenir una alimentació variada, equilibrada i rica en calci i en vitamina D.

Descobreix més coses sobre Densia

 

Quan començo a prendre Densia?

La necessitat de calci augmenta un 30%* a partir dels 50 anys. Aleshores és aconsellable arribar a la quantitat recomanada de calci perquè és quan la massa òssia requereix més ajuda per mantenir la densitat.

Però no existeix una edat per començar a ajudar a cuidar els ossos. Densia és una bona manera d'aconseguir les necessitats de calci diàries fins i tot abans dels 50*, sempre que formi part d'una alimentació variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

*No és recomanable que nens menors de 10 anys prenguin Densia perquè no tenen la necessitat de consumir productes tan rics en calci i vitamina D.

Com es prepara?