{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Comença el dia amb un bon esmorzar! L'esmorzar és un àpat imprescindible i fonamental per al desenvolupament i el funcionament del nostre dia a dia. Alimentar-nos bé de bon matí afecta directament l'energia amb què afrontarem totes les obligacions, tasques i responsabilitats a què hem de donar resposta durant la resta del dia.

Aquesta setmana milions de nens tornen al col·le, amb un curs per davant i amb moltes coses per aprendre. Comencen nous horaris, nous reptes, fan activitats extraescolars, han d'estudiar cada dia… i això suposa un gran esforç per als més petits. Però no només als nens els afecten els canvis durant el mes de setembre. Adults i avis es veuen alterats pels nous horaris, obligacions, canvis de temperatura, estrès a la feina…

Per això és important començar el dia amb un esmorzar complet i sa. A més, és un hàbit que no ens podem saltar, perquè garanteix que tinguem més bon humor, ganes de fer coses, millor capacitat de concentració i creativitat, més rendiment físic i ens assegura un millor balanç nutricional. Us aconsello que us marqueu un horari diari, constant i regular, i que ho convertiu en el primer moment familiar de la vostra jornada.

Un esmorzar correcte és aquell que inclou un lacti en forma de llet, formatge, iogurt o llet fermentada, com Actimel, cereals (pa, galetes o cereals d'esmorzar) i fruita (en forma de suc o de peça). Podeu anar fent combinacions perquè cada dia no sigui el mateix… Molts dies ens fa mandra llevar-nos amb temps per preparar-lo, però és 100% aconsellable robar-li aquests 10 minuts al llit i invertir-los en un esmorzar ideal.

Us deixo algunes idees per començar el dia amb un somriure:

  • Dues torrades de pa integral amb gall dindi, un got de llet i una poma
  • Una barreta de cereals, una pera i un Actimel
  • Un sandvitx vegetal, un iogurt natural i una taronja
  • Un suc de taronja, quatre galetes i llet
  • Un bol de maduixes, un Actimel i dues torrades amb oli d'oliva
  • Una torrada amb formatge, un suc de taronja i un cafè amb llet

Però, i a vosaltres, què us agrada esmorzar a casa? Esmorzeu tots el mateix o cadascú de la família tria un menú diferent?

Com es prepara?