{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Comença el dia amb un bon esmorzar! L'esmorzar és un àpat imprescindible i fonamental per al desenvolupament i el funcionament del nostre dia a dia. Alimentar-nos bé de bon matí afecta directament l'energia amb què afrontarem totes les obligacions, tasques i responsabilitats a què hem de donar resposta durant la resta del dia.

Aquesta setmana milions de nens tornen al col·le, amb un curs per davant i amb moltes coses per aprendre. Comencen nous horaris, nous reptes, fan activitats extraescolars, han d'estudiar cada dia… i això suposa un gran esforç per als més petits. Però no només als nens els afecten els canvis durant el mes de setembre. Adults i avis es veuen alterats pels nous horaris, obligacions, canvis de temperatura, estrès a la feina…

Per això és important començar el dia amb un esmorzar complet i sa. A més, és un hàbit que no ens podem saltar, perquè garanteix que tinguem més bon humor, ganes de fer coses, millor capacitat de concentració i creativitat, més rendiment físic i ens assegura un millor balanç nutricional. Us aconsello que us marqueu un horari diari, constant i regular, i que ho convertiu en el primer moment familiar de la vostra jornada.

Un esmorzar correcte és aquell que inclou un lacti en forma de llet, formatge, iogurt o llet fermentada, com Actimel, cereals (pa, galetes o cereals d'esmorzar) i fruita (en forma de suc o de peça). Podeu anar fent combinacions perquè cada dia no sigui el mateix… Molts dies ens fa mandra llevar-nos amb temps per preparar-lo, però és 100% aconsellable robar-li aquests 10 minuts al llit i invertir-los en un esmorzar ideal.

Us deixo algunes idees per començar el dia amb un somriure:

  • Dues torrades de pa integral amb gall dindi, un got de llet i una poma
  • Una barreta de cereals, una pera i un Actimel
  • Un sandvitx vegetal, un iogurt natural i una taronja
  • Un suc de taronja, quatre galetes i llet
  • Un bol de maduixes, un Actimel i dues torrades amb oli d'oliva
  • Una torrada amb formatge, un suc de taronja i un cafè amb llet

Però, i a vosaltres, què us agrada esmorzar a casa? Esmorzeu tots el mateix o cadascú de la família tria un menú diferent?

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre