{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

L’àpat més important del dia mereix una posada en escena especial. Recarrega piles amb aquestes propostes vitaminades que hem dissenyat especialment per a tu! A més, t’ajudaran a combatre els símptomes de fatiga que a vegades comporta l’arribada de la primavera. Bon dia!

 Plàtan, formatge fresc 0 % greixos i suc de taronja

 Que no hi manqui la fruita, perquè té hidrats de carboni d’absorció lenta, aporta sucre i vitamina C i, en el cas del plàtan, també potassi. El formatge fresc 0 % greixos té una alta aportació de proteïnes i sense greix. I, per rematar-ho, un got de suc de taronges acabades d’esprémer!

 Te verd, macedònia de fruites i iogurt desnatat

 No hi ha res tan bo com la macedònia i, si conté kiwi, que gràcies a l’aportació que fa de vitamina C afavoreix l’absorció de ferro, encara millor. El iogurt desnatat millora la digestibilitat de la lactosa. Pots acompanyar-los amb un te verd al gust, fred o calent.

 Infusió, poma al forn i torrada amb gall dindi

 La poma al forn o en compota és més digerible i conté hidrats de carboni, vitamines i minerals. D’hidrats de carboni també en té la torrada (millor integral o multicereals), i el gall dindi és de contingut baix en greix. Pots completar aquest esmorzar amb una infusió; per exemple, una camamilla.

 L’esmorzar més fashion

 Per animar encara més l’hora de l’esmorzar, posa-hi una nota de color amb un joc de boniques tasses i bols com aquests d’Ikea.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.