{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Hola, mares i pares!

Avui ens centrarem a saber com ha de ser un bon esmorzar, perquè així els més petits de la casa recarreguin piles i rendeixin molt a l’escola.

Com ja sabeu, un bon esmorzar ha de tenir una part de cereals, en forma d’entrepà, torrades, cereals comercials baixos en sucre, o unes galetes, també baixes en sucre. A més, és important recordar-nos del calci i, per això, convé que s’hi inclogui una mica de llet, formatge o formatge fresc, com Danonino, o un iogurt. I, finalment, hem d’aportar-los vitamines amb una peça de fruita, com ara un cítric o bé un suc casolà.

És recomanable anar variant el tipus d’esmorzar, així que us donaré unes quantes idees per preparar esmorzars complets:

  • Un got de llet amb cereals i un suc de taronja casolà.
  • Torrades amb melmelada de maduixa i un iogurt o un got de llet i un suc natural.
  • Un got de llet amb xocolata, un entrepà de formatge i un kiwi.
  • 2 Danoninos (poden ser de gustos diferents), 5 o 6 galetes tipus Maria i un suc de fruites casolà.
  • Un iogurt amb cereals i fruita trossejada.
  • Un got de llet, un pastís casolà i un suc de taronja casolà.

A més, us proposo una recepta divertida que us pot servir de molta ajuda a l’hora de preparar més esmorzars per als més petits:

Muffins de taronja

Ingredients (per a 12 unitats):

  • 2 Danoninos naturals
  • 2 pots de Danonino d’oli d’oliva
  • 2 pots de Danonino de sucre
  • 4 pots de Danonino de farina
  • 10 g de llevat
  • 4 ous
  • 1 taronja

Preparació:

  • Barregeu els Danoninos, l’oli, el sucre, la farina, el llevat i els quatre rovells.
  • Ratlleu la part brillant de la taronja i hi afegiu també el suc.
  • Munteu 4 clares a punt de neu.
  • Afegiu les clares a la massa.
  • Barregeu-ho tot a poc a poc i poseu-ho en un motlle.
  • Deixeu-ho coure al forn a 140 ºC durant 70 minuts.

Idees fàcils i pràctiques, oi?

Per cert, recordeu que a mig matí han de tornar a menjar!

Com es prepara?