{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

No cal que t’ho repeteixin perquè ja ho saps: l’esmorzar és l’àpat més important del dia! Ens ajuda a agafar forces i a afrontar la jornada de la millor manera possible. Però siguem sincers, no sempre tenim temps per esmorzar com ens agradaria… O com a mínim aquesta és l’excusa que posem! Per deixar de banda aquest tòpic, hem preparat tres receptes d’esmorzars lleugers. Tres esmorzars ràpids i deliciosos que podràs preparar en qüestió de minuts. Tres esmorzars complets per menjar-te el dia!

Esmorzars fàcils de preparar

Quan hem d’anar a treballar o a portar els nens a l’escola, el temps juga en contra nostra. Òbviament no podem posar-nos a preparar un banquet a aquestes hores tan aviat, però sí que podem decantar-nos per alternatives ràpides.

Podem tallar fruita i guardar-la en un tupper per tenir-la llesta l’endemà al matí i afegir-la al bol de cereals. Igualment, torrar unes llesques de pa ja tallades a la torradora serà més ràpid que fer-ho a la paella. També podem fer ous remenats al microones per estalviar-nos uns minuts, o prendre un Actimel, que és ideal per a un esmorzar amb poc temps.

Receptes d’esmorzars lleugers

En tot cas, i al marge de si apliques o no aquests truquets per estalviar temps al matí, aquí tens tres receptes d’esmorzars lleugers molt fàcils de preparar. Posa’t el davantal!

Esmorzar lleuger núm. 1: bagel integral amb salmó, formatge en crema baix en greixos i alvocat

Ingredients:

  • bagel integral
  • 1 tall de salmó fumat
  • 1 cullerada de formatge en crema baix en greixos
  • ½ alvocat
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 polsim de coriandre

Preparació:

Tallem l’alvocat per la meitat, en traiem la carn i la posem en un bol. L’aixafem amb una forquilla, hi afegim el suc de llimona, el coriandre i ho barregem bé.

Torrem el bagel durant un minut a la torradora i el farcim. Primer suquem la base del pa amb el formatge, a continuació repartim l’alvocat i finalment col·loquem el salmó. Tanquem el bagel, i a esmorzar!

Esmorzar lleuger núm. 2:  Civada amb plàtan i canyella

Ingredients:

  • 1 bol de civada
  • 1 plàtan
  • 1 iogurt natural Vitalinea
  • 1 culleradeta de canyella (o al gust)

Preparació:

Pelem el plàtan, el tallem a trossos petits i l’afegim al bol de civada. Hi incorporem el iogurt i la canyella i remenem bé.

Esmorzar lleuger núm. 3: Torrada integral d’ous remenats i gall dindi

Ingredients:

  • 1 llesca de pa integral o de sègol integral
  • 2 clares d’ou
  • 2 talls de gall dindi
  • Julivert
  • Sal

Preparació:

Batem les clares d’ou en un bol. Hi afegim un pessic de sal i un altre de julivert. Tornem a remenar i tapem el bol amb film transparent. Fiquem les clares al microones durant un minut a màxima potència i uns segons més si cal. Torrem un parell de minuts el pa, al damunt hi posem les clares i les rodanxes de gall dindi i ho servim.

Què et semblen aquests tres esmorzars lleugers? En tens algun de preferit? Ja ho veus, esmorzar així és simplement qüestió de minuts. Amb una mica d’imaginació podem elaborar diferents plats variats i senzills per a un esmorzar complet i deliciós. T’animes a recrear algunes de les nostres receptes? Explica’ns-en el resultat!

*Els esmorzars lleugers a què fem referència contenen com a mínim un 30 % menys de quilocalories que la mitjana dels esmorzars copiosos.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.