{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si fa poquet va ser Sant Valentí, ara tenim cada vegada més a prop la primavera… Ai, la primavera! Aquesta estació de l’any tan bonica, plena de color i vitalitat. En realitat, a qualsevol època de l’any podem organitzar un sopar romàntic per al nostre amor o podem preparar-li unes postres romàntiques per a aquella data tan personal. En aquesta ocasió, veurem idees per preparar els millors esmorzars romàntics. Vegem-ho!

A més d’adaptar l’esmorzar als gustos i preferències de la persona a qui el prepararem, us recomanem que tingueu en compte els punts següents:

  • Posa-hi el toc romàntic: estem celebrant l’amor! Així que aposta per totes les coses romàntiques: unes torrades o unes galetes en forma de cor, dibuixar-ne un amb xocolata en pols a l’escuma del cafè, unes mini coquetes en forma de cor… Només necessitem imaginació i paciència!
  • Potència el color vermell: el color vermell és el color de l’amor i de la passió per excel·lència. El podem potenciar fent servir unes estovalles precioses d’aquest color, unes espelmes, cosetes de decoració com ara unes serpentines… i, sobretot, amb fruites vermelles: maduixes, gerds, poma vermella, nabius, mores…
  • La importància dels petits detalls: sempre són els que fan més il·lusió! Un detallet, com ara una rosa, una dedicatòria romàntica en forma de targeta, una foto de vosaltres dos, unes entrades per anar junts al cinema o al teatre, una capsa de bombons, una cistella amb fruita seca, un peluix… Avui dia venen diversos detalls amb les paraules amor o love (“amor”, en anglès), com ara unes lletres de fusta amb aquesta paraula, que ens poden anar genial també per decorar i posar més amor a aquest esmorzar tan bonic.
  • Com pots donar-l’hi?: segons els vostres gustos! Si sou una parella a qui us agrada esmorzar al llit, necessitarem una safata. Però potser preferiu fer-ho en un lloc especial del vostre menjador o cuina. Teniu un balcó o un jardí? Pot ser el lloc ideal! Amb l’arribada del bon temps, i parant esment a la decoració, pot ser el racó perfecte per començar el dia.
  • I molt millor si és equilibrat: el menú és important, perquè en una ocasió així, no val fer el mateix esmorzar de cada dia. Procura que l’esmorzar sigui variat, original i, alhora, equilibrat. Recorda que un esmorzar equilibrat ha de contenir un lacti, un cereal i una fruita. Per exemple: un iogurt amb cereals integrals i fruites vermelles, un cafè amb llet amb torrades en forma de cor i melmelada de fruita, etc.

Començar el dia amb un bon esmorzar i un toc de romanticisme és la millor manera de tenir un dia ple d’amor.

 

Com es prepara?