{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tots hem vist en milers i milers de pel·lícules la típica escena de l’esmorzar al llit. Una parella que s’aixeca amb els cabells despentinats però de perruqueria, aparentment sense maquillatge però perfectes, amb un raig de llum que il·lumina una habitació decorada estupendament i ordenada al mil·límetre. I aleshores, nosaltres amb tota la il·lusió del món, pretenem que el nostre esmorzar al llit sigui igual de perfecte. I encara que probablement no sigui com el de les escenes cinematogràfiques, portar-li a algú l’esmorzar al llit sempre és una experiència bonica i divertida. I si seguim aquets petits trucs, serà més que genial!

El seu menú preferit

Encara que hi hagi ingredients com la llet, el suc, el cafè o el pa que no poden faltar, tria els aliments que més li agradin. I si vols sumar-te un punt extra, sorprèn-lo amb algun plat més elaborat!  Lleva’t d’hora i prepara unes creps casolanes, unes torrades franceses, un deliciós smoothie o un batut de fruites. Per altra banda, si el que vols és una cosa més clàssica, l’opció perfecta és un bol amb cereals o embotit acompanyat de pa torrat amb tomàquet. Qui s’hi resistirà?

Detalls mode on

Si ja has triat el menú, arriba el moment de posar el teu toc personal i demostrar que els petits detalls són els que marquen la diferència. Una safata és indispensable per poder portar l’esmorzar al llit de la manera més còmoda i per poder decorar-la al teu gust i donar-li aquest toc original. Posa-hi unes estovalles i disposa els plats i els coberts. Pots afegir-hi flors, el diari, la seva revista preferida o un tovalló doblegat amb alguna forma divertida. I si vols l'excel·lent, afegeix-hi una nota amb un missatge especial!
 

Shhhtttt…

Si vols que l’esmorzar sigui sorpresa, silenci! Procura preparar l’esmorzar amb el mínim soroll possible. Vés amb compte amb la batedora, el microones i a l’obrir i tancar les portes. Així i tot, si es despertés, tu contínua amb el pla i agafa-t’ho amb broma!

Taques? No gràcies

Si ja tenim el menú cuinat, la safata decorada i està tot en silenci, arriba el moment de la veritat. Desperta a la teva parella d'una forma suau, afectuosa i divertida. Obre les cortines i posa't al seu costat per esmorzar. És important que no omplis les tasses o els gots per complet, perquè amb qualsevol moviment es poden vessar. 
 

Gaudeix! 

Aquest és sens dubte, el millor consell. Gaudeix de tot el procés: des de l'emoció de planificar-ho fins al gust de les torrades. Qualsevol ocasió és bona per sorprendre amb un esmorzar al llit, i l'èxit està assegurat!

Com es prepara?