{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

T’apuntes a preparar unes galetes? Ara que arriba el fred, ve de gust quedar-se a casa i preparar unes delicioses galetes per menjar-les acabades de fer amb una beguda calenta. Hi ha moltíssimes opcions i combinacions per preparar tipus diferents de galetes. T’animes a descobrir algunes receptes?

Galetes de nabius i xocolata blanca

Ingredients

  • 115 g de mantega a temperatura ambient
  • 100 g de sucre blanc
  • 100 g de sucre morè
  • 1 ou
  • 190 g de farina
  • ½ culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 100 g de nabius secs
  • 130 g de xocolata blanca

Elaboració

  1. Per preparar les nostres delicioses galetes, el primer pas és barrejar la mantega amb el sucre morè i el sucre blanc en un bol, amb l’ajuda d’un batedor de varetes. Després, afegeix-hi l’ou i continua batent.
  2. Per una altra banda, barreja la farina amb el bicarbonat i afegeix-ho tot a la barreja anterior.
  3. Trosseja la xocolata blanca en trossos petits i afegeix-la a la barreja juntament amb els nabius. Pots ajudar-te amb les mans per obtenir una barreja més homogènia.
  4. Col·loca petites piles de barreja en una safata de forn folrada amb paper antiadherent.
  5. Escalfa prèviament el forn i fes-hi les galetes a una temperatura de 190 °C durant 10-12 minuts.
  6. Un cop hagi passat aquesta estona, treu les galetes del forn i deixa que es refredin una mica abans de moure-les. Ves amb compte! Pot ser que quan les treguis estiguin toves i se’t trenquin; per això és important esperar uns quants minuts.

Galetes amb perles de xocolata

Una massa daurada, una textura flonja i esponjosa, perles de xocolata i una aroma lleugera de vainilla... Segur que ja et ve la imatge al cap! T’animes a preparar les típiques galetes americanes amb perles de xocolata? Tenim la recepta. Continua llegint per descobrir-la!

Ingredients:

  • 230 g de farina
  • 110 g de mantega sense sal
  • 60 g de sucre blanc
  • 130 g de sucre morè
  • 180 g de perles de xocolata negra
  • 1 ou sencer i un rovell
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla
  • ½ culleradeta de bicarbonat
  • Un pessic de sal

Elaboració

  1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, barreja la mantega, el sucre morè i el sucre blanc.
  2. Afegeix-hi l’ou, el rovell i l’extracte de vainilla i torna a barrejar-ho tot.
  3. Tamisa la farina i afegeix-la a la barreja anterior, juntament amb la sal i el bicarbonat. Barreja-ho tot bé per homogeneïtzar la massa.
  4. Finalment, incorpora les perles de xocolata a la massa. Per barrejar, en aquest pas és més recomanable fer servir les mans o una cullera per no trencar les perles.
  5. Deixa reposar la barreja a la nevera aproximadament 20 minuts perquè adquireixi més consistència.
  6. Transcorregut aquest temps, fes petites boles amb la massa i col·loca-les sobre una safata de forn folrada amb paper antiadherent. Deixa espai suficient entre les boles perquè no s’enganxin un cop siguin al forn.
  7. Amb el forn prèviament escalfat, introdueix les galetes i deixa-les coure a aproximadament 180 °C de 8 a 10 minuts (depenent de la potència del forn).
  8. Quan estiguin a punt, treu-les del forn i gaudeix-ne de la manera més típica: sucant-les en un got de llet o la beguda que més et vingui de gust. Bon profit!

Si vols, també pots utilitzar perles de xocolata blanca o amb llet: al gust del consumidor!

Et deixem més receptes de galetes igual de delicioses, com ara unes galetes esponjoses de iogurt i canyella o unes galetes de mantega boníssimes. Si prefereixes una alternativa més saludable, et proposem unes galetes de civada amb xocolata i iogurt.

 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre