{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El pa de pessic de iogurt, lleuger i esponjós, és un dels clàssics de la rebosteria, a més d'un refrigeri deliciós. Tant si tens experiència en rebosteria com si no, per preparar aquest pa de pessic només et calen uns quants ingredients i un envàs de iogurt per mesurar-los. Així que corda't el davantal, agafa un envàs de iogurt DANONE i prepara't per posar al forn aquesta delícia de pa de pessic!

1. Un pa de pessic casolà amb ingredients fàcils d'aconseguir

El pa de pessic de iogurt no només és facilíssim de fer, sinó que, a més a més, segur que ja tens tots els ingredients necessaris a la nevera i als armaris de la cuina. I què me'n dius dels estris? Tornem-hi: pots utilitzar envasos de iogurt buits per mesurar els ingredients.

Caldrà: 1 iogurt natural — sucre (2 envasos buits de iogurt) — 3 envasos de farina — ½ envàs d'oli vegetal — 3 ous — 1 sobre de sucre de vainilla — ½ sobre de llevat — un pessic de sal.

Tan senzill com això!

2. Els estris que necessites per fer un pa de pessic de iogurt

Segur que encara que no siguis un crac a la cuina ja tens tot el que et cal. Treu un bol gran, un batedor, un motlle per a pastissos i som-hi!

Per al motlle, tant és la grandària i la forma: pot ser rodó, rectangular o en forma de cor, tu decideixes! Si el que tens no és antiadherent, no t'oblidis de greixar-lo abans amb mantega o de cobrir-lo amb paper de forn.

3. Com es fa un pa de pessic de iogurt

Després de mesurar tots els ingredients, preescalfa el forn a 180 °C i a continuació barreja tots els ingredients amb el batedor.

Primer posa el iogurt i el sucre al bol; després afegeix-hi els ous, la farina, el llevat, un pessic de sal i, finalment, l'oli. És ben fàcil!

4. Com fer el pa de pessic de iogurt al forn

Quan ja tinguis la barreja preparada, aboca-la en el motlle i fica-ho al forn. Deixa que es cogui durant aproximadament 35 minuts i comprova que està llest punxant amb un ganivet el centre de la massa, que ha d'haver pujat i tenir un color daurat. Si quan treus el ganivet la fulla està neta, vol dir que ja està a punt! Deixa que es temperi i, a continuació, desemmotlla el pa de pessic i talla-te'n un bon tros!

5. Els nostres suggeriments de presentació més atrevits

Gaudeix del teu pa de pessic de iogurt de múltiples formes: per esmorzar, per matar la gana entre hores o, fins i tot, per postres. Tant si és lleugerament torrat i amb melmelada com amb formatge d'untar, hi ha opcions per a tots els gustos. Fins i tot pots provar d'esmicolar-lo i afegir-lo al teu iogurt DANONE amb fruites vermelles per sobre: una combinació que no et decebrà!

El pa de pessic de iogurt: un quadre en blanc per a les teves creacions

Et ve de gust donar un gir sorprenent al teu pa de pessic de iogurt perquè tingui sabors únics? Doncs atreveix-te amb les teves pròpies receptes. Afegeix ametlles moltes o picades o bé fruites seques a la barreja. Prova de decorar el pa de pessic amb compota de fruites o a afegir-li alguna espècia o llimona o taronja ratllades, tot s'hi val!

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre