{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Encara que a Espanya el iogurt s'associa més després de menjar o al moment de les postres, a Estats Units o Austràlia, els làctics formen part de la dieta habitual d'esportistes i amants de l'alimentació sana.

La nova gamma YoPRO de Danone proposa els seus nous làctics hiperproteics del mercat, amb un 0% de greix i sense sucre afegit* en la seva versió natural, per completar una dieta post entrenament, sigui la que sigui la intensitat o freqüència amb la qual es practica esport.

Consolidar els músculs

El moment de consum idoni de YoPRO és una o dues hores després de realitzar exercici físic, quan s'obre la denominada finestra anabòlica i augmenta la capacitat del cos per absorbir nutrients. La proteïna ajudarà a la massa muscular, ja que contribuirà a augmentar i conservar els músculs després de l'entrenament.

Cada terrina de 130 grams d'aquest làctic ja sigui en la seva versió natural o sabor fresa, ha estat elaborada a partir d'un 45%-50% de formatge fresc descremat, nata i llet descremada pasteuritzada, i ferments làctics.

Els productes rics en proteïnes acostumen a tenir un sabor lleugerament àcid i astringent, no tan palatals. Per aquells qui desitgen un sabor més dolç, Danone posa a la disposició dels consumidors el YoPro sabor a maduixa, amb sucre afegit.

Només 63 quilocalories

Per la seva banda, el YoPRO natural està pensat per a aquells que practiquen esport o exercici habitual, amb 10 grams de proteïna, 0% de matèria grassa i 63 quilocalories.

El que recomanen els experts en nutrició és que s'alterni el tipus de fonts de proteïnes ingerides després de l'entrenament: pot ser aquest làctic, ous, pollastre, peix... etc.

En Danone seguim investigant aquesta línia de proteïnes per innovar en fonts de sabor naturals i ingredients saludables

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre