{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Encara que a Espanya el iogurt s'associa més després de menjar o al moment de les postres, a Estats Units o Austràlia, els làctics formen part de la dieta habitual d'esportistes i amants de l'alimentació sana.

La nova gamma YoPRO de Danone proposa els seus nous làctics hiperproteics del mercat, amb un 0% de greix i sense sucre afegit* en la seva versió natural, per completar una dieta post entrenament, sigui la que sigui la intensitat o freqüència amb la qual es practica esport.

Consolidar els músculs

El moment de consum idoni de YoPRO és una o dues hores després de realitzar exercici físic, quan s'obre la denominada finestra anabòlica i augmenta la capacitat del cos per absorbir nutrients. La proteïna ajudarà a la massa muscular, ja que contribuirà a augmentar i conservar els músculs després de l'entrenament.

Cada terrina de 130 grams d'aquest làctic ja sigui en la seva versió natural o sabor fresa, ha estat elaborada a partir d'un 45%-50% de formatge fresc descremat, nata i llet descremada pasteuritzada, i ferments làctics.

Els productes rics en proteïnes acostumen a tenir un sabor lleugerament àcid i astringent, no tan palatals. Per aquells qui desitgen un sabor més dolç, Danone posa a la disposició dels consumidors el YoPro sabor a maduixa, amb sucre afegit.

Només 63 quilocalories

Per la seva banda, el YoPRO natural està pensat per a aquells que practiquen esport o exercici habitual, amb 10 grams de proteïna, 0% de matèria grassa i 63 quilocalories.

El que recomanen els experts en nutrició és que s'alterni el tipus de fonts de proteïnes ingerides després de l'entrenament: pot ser aquest làctic, ous, pollastre, peix... etc.

En Danone seguim investigant aquesta línia de proteïnes per innovar en fonts de sabor naturals i ingredients saludables

Com es prepara?