{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Sí, a tots ens ha passat. Obres l’Instagram i el veus allà: sobre una taula de fusta vintage o un taulell blanc impecable. Tot perfectament ordenat i amb una llum brillant. El bol, de disseny, presideix la imatge i la base de iogurt sosté unes fruites perfectament tallades i ordenades. I aleshores, casi sense adonar-te’n, et descobreixes somiant el nou rei de l’esmorzar: l’Smoothie Bowl.

Uns diran que només és una moda passatgera, però la veritat és que esmorzar un Smoothie Bowl ja s’ha convertit en un hàbit i té molts, moltíssims adeptes.

Però què és l’Smoothie Bowl i què té que fa que tots en vulguem tastar un?

L’Smoothie que no es beu  

Hi ha Smoothies i Smoothie bowls. La diferència? Els primers es beuen perquè són batuts i els segons es mengen perquè tenen una base espessa i fruits sòlids. Els Smoothies Bowls són l’opció més pausada de l’Smoothie, que ens exigeix asseure’ns a la taula, esmorzar sense presses i assaborir cada ingredient.

El secret està en la base

La pedra angular d’aquest esmorzar és la base. Depenent dels nostres gustos i de la textura i densitat que vulguem aconseguir, podem utilitzar i barrejar diferents ingredients. El top 3? Fruites, verdures i com no: el iogurt.

És fàcil, atractiu i gustós

Preparar un Smoothie Bowl no és complicat, només necessitem fruites, verdures i iogurt. No hi ha una recepta màgica, cada un pot preparar el seu Smoothie com vulgui. Però per servir-nos de guia, aquí tens un exemple de preparació:

  • 1 tassa de fruites o verdures

Escull les fruites i les verdures que més t’agradin, talla-les i posa-les al congelador durant unes hores. Així aconseguirem la textura i l’espessor que necessitem.

  • ½ tassa de iogurt

Per a no barrejar els gustos amb els de les fruita, tria un iogurt natural. Pots utilitzar un iogurt natural, Oikos o Danone A tu gusto.

  • 1 cullerada dolça

Mel, sucre, melassa… Per donar-li un puntet dolç necessitaràs una mica d’endolcidor. Tria el que més t’agradi o prova’ls tots!

A la batedora!

Una vegada triats els ingredients només queda barrejar-los. L’utensili que utilitzis depèn de tu: una picadora, una batedora o un robot. L’important és que quedi una barreja homogènia amb la textura que prefereixis.

I ja només ens quedarà l’ingredient secret: el topping! Fruits secs, llavors, cereals, fruita, fruits del bosc... Tots estan permesos. Juga a barrejar els seus sabors i textures i afegeix color al teu Smoothie. Creativitat al poder!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre