{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

En el rànquing dels millors esmorzars i berenars hi ha un trending topic que domina la primera posició: el iogurt amb toppings. Fruits secs, llavors, cereals, fruita... Les combinacions són infinites i totes elles delicioses. Per això, i perquè no embogeixis a l’hora de triar, hem creat els Trending toppings del iogurt: el primer top ten dels acompanyants més sexis i deliciosos del iogurt.

I estrenem la catifa vermella amb els nabius: el Dr. Jekyll i Mr. Hyde dels fruits del bosc.  Tan suaus com àcids, aquestes deliciosos fruits són per molts la “súper fruita del s.XXI”. Tenen moltíssimes propietats, però sense cap dubte, els nabius són reconeguts per ser un fantàstic antioxidant natural. I a més, combina amb tot.

iogurt nabius 2 iogurt nabius 2

Si vols donar un toc suau al topping, pots acompanyar els nabius amb altres fruites més dolces com el meló i el plàtan.

iogurt nabius 3 iogurt nabius 3

Prova a intercalar fines capes de muesli amb el iogurt i afegeix els nabius a la capa superior. No falla.

iogurt nabius 4 iogurt nabius 4

Vols un topping a tot color? Combina els nabius amb altres fruits vermells: les maduixes, gerds i les mores  són una bona opció.

iogurt nabius 4 iogurt nabius 4

Si el que vols és gaudir d’aquest fruit del bosc al 100%, fes servir la melmelada de nabius o posa-hi els nabius directament sobre el iogurt.

Però facis el que facis, si hi ha nabius al iogurt, l’èxit està assegurat. Paraula.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre