{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

A Font Vella estem convençuts que cada vegada que bevem i mengem, també estem triant el món en el qual volem viure. És per això que apostem per un estil de vida més compromès i sostenible, com els ingredients orgànics de Font Vella Organic.

Font Vella Organic és una beguda refrescant a força d'aigua mineral natural, suc de fruites orgànic a força de concentrat, extracte d'herbes i aromes naturals. Amb sucre de canya orgànic i baixa en calories.
Amb aquesta sofisticada selecció d'ingredients orgànics, la primera marca orgànica de Font Vella representa aquest esperit responsable amb un caràcter plaent i mediterrani.

Descobreix els seus dos sabors:

Llimonada amb un toc d'alfàbrega

Font Vella Organic Llimonada està composta per una sofisticada selecció de sucre de canya orgànic, suc de llimona orgànica a força de concentrat, un toc d'alfàbrega i a més... baixa en calories!

Taronjada amb un toc d'orenga

Font Vella Organic Taronjada està composta per una sofisticada selecció de sucre de canya orgànic, suc de taronja orgànic a força de concentrat, un toc d'orenga i també és baixa en calories.

Com es prepara?