{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els beneficis de l’aigua van molt més enllà de calmar-nos la set o d’hidratar-nos per dins. Sabies que l’aigua també és un gran aliat en trucs de bellesa?

Si una cosa és clara és que sense aigua no podríem viure. L’aigua no només és la substància que més abunda al nostre planeta, sinó que també suposa una part fonamental del nostre cos, ja que estem formats per aproximadament un 60 % d’aigua. A banda d’hidratar-nos, els beneficis de l’aigua van molt més enllà. Sabies que l’aigua també pot millorar l’aspecte de la nostra pell? O que ens ajuda a agafar abans el son? Vet aquí unes quantes curiositats que no et deixaran indiferent.

Hidrata la pell

Et penses que tenir un cutis perfecte és qüestió de sort? T’equivoques! Tu també pots gaudir d’una pell fina i hidratada. Com? Doncs, és tan senzill com beure la quantitat adequada d’aigua al dia. I és que l’aigua no només serveix per hidratar-nos per dins: també ho fa per fora. Si bevem els dos litres d’aigua recomanats al dia, aconseguirem aportar a la pell part de la hidratació que necessita.

Això sí, perquè el resultat sigui encara millor, no t’oblidis d’aplicar-te crema hidratant tant de dia com abans d’anar a dormir. I si la de dia conté factor de protecció solar, molt millor!

Neteja i ajuda a tancar els porus

Si parlem de retirar el maquillatge, seria ideal que utilitzéssim un producte com l’aigua micel·lar, un gel o una llet netejadora. Però la veritat és que l’aigua, per si sola, també ajuda a netejar la pell al matí, quan ens acabem de llevar. L’ideal? Utilitzar aigua freda, perquè ens pot ajudar a tancar els porus de la pell. No t’oblidis d’aquest pas durant la teva rutina beauty.

Pot activar la circulació de les cames

Si continuem parlant de l’aigua freda, no podem quedar-nos només amb la idea que ajuda a tancar els porus. Sabies que també és ideal per activar la circulació del cos? De fet, és un remei perfecte contra les cames cansades: per això es recomana aplicar un raig d’aigua freda durant la dutxa. Si pot ser, és important que l’apliquem a pressió, ja que així resultarà molt més estimulant.

Alguna vegada t’has preguntat per què els spas disposen de sistemes d’aigua freda a pressió? Exacte! Per activar la circulació. Un petit truc: acaba la dutxa amb un raig d’aigua freda i després fes-te un massatge amb la crema hidratant procurant fer-lo en cercles ascendents. Aquest procés no només és útil per a les cames sinó també per a la resta del cos. Et garantim que t’ajudarà a relaxar-te!

Ens ajuda a dormir millor

Això sí, les dutxes d’aigua freda és millor reservar-les per al matí, perquè el que volem és començar el dia amb tota la vitalitat possible. A la nit, la cosa canvia. En aquest cas, és ideal un bany d’aigua calenta. I és que, entre els beneficis de l’aigua, també hi ha el de la relaxació. La temperatura calenta de l’aigua ens ajuda a eliminar les tensions i a relaxar els músculs. Ideal per agafar millor el son a l’hora d’anar a dormir!

Contribueix a tonificar els músculs

Has sentit a parlar mai de l’aiguagim? Es tracta de practicar gimnàstica dins de l’aigua. I, t’ho creguis o no, aquesta activitat va de perles per tonificar els músculs. A causa de la ingravitació que es produeix dins de l’aigua, ens costa menys esforç fer exercici i el resultat és igual d’òptim. Així que, ja ho saps, no dubtis a utilitzar l’aigua per obtenir unes cames tonificades. A més, hi ha una gran varietat d’esports aquàtics: natació, waterpolo, aiguaioga, aiguaspinning

Ara que coneixes alguns dels beneficis de l’aigua, no t’oblidis de tenir-los en compte sempre que puguis. A l’hora d’hidratar-te aposta per una aigua natural, mineral i lliure d’impureses, com Font Vella, una aigua 100 % equilibrada i totalment segura que va de la font a l’ampolla. Perfecta per al teu benestar!

Com es prepara?