{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Font Vella Kids et presenta la nova col·lecció de Nadal: Mickey Christmas 2018! Quin és el teu personatge preferit? La col·lecció més nadalenca de Font Vella Kids. Beure aigua mai havia estat tan divertit! Ja saps, Font Vella Kids et desitja... Mickey Christmas and a Happy New Year!

Hidrata la imaginació dels més petits amb Mickey Christmas 2018! Ampolles amb forma de personatge, adaptades per a que les portin a la ma i, a més a més, amb un tap sport ideal per a ells. Font Vella Mickey Christmas 2018, una opció per a que els vostres fills beguin aigua mineral natural i puguin estar ben hidratats d’una forma divertida i lúdica. Una vegada consumida, poden utilitzar les ampolles per jugar i/o per col·leccionar-les.

Mickey Mouse celebra l’arribada del nadal amb Font Vella i ho fa acompanyat dels seus amics – Minnie, Pluto, Daisy i Donald -. Els cinc protagonistes de la companyia de mitjans i entreteniment més gran del món personalitzen aquetsa edició limitada d’aquestes festes, tant en format Mascot de 33cl com en format pack de 6 unitats de 33cl. Ambdues opcions compten amb un tap sport per evitar el vessament.

Creix una part teva

Per més que creixi, per més dies, mesos i anys que passin, el teu fill sempre serà la teva passió més gran. Li vas donar el millor regal del món: la vida. L’oportunitat de ser i de crear tot allò que pugui imaginar. Perquè, com tu, el seu poder no té límits.

Equilibrada i pura com el teu petit, Font Vella és l’aigua en la que més mares confien. 1

Benestar per ell. Tranquilitat per tu

Recomanada per 9 de cada 10 pediatres 2, Font Vella t’ofereix la tranquil·litat de saber que li estàs donant al teu petit una aigua procedent de més de 150 metres de profunditat: 100% segura, sense impureses ni cap tipus de contaminació. Per això, no és necessari bullir-la per preparar el biberó.

El 87% dels nens hauria de beure més aigua*

Ensenyar al teu petit bons hàbits d’hidratació des dels seus primers anys és fonamental. Font Vella t’ho posa fàcil!

1. TNS datos mercado 2013.
2. Juan Miguel Férnandez-Alvira, Iris Iglesia, Cíntia Ferreira-Pêgo, Nancy Babio, Jordi Salas-Salvadó y Luis A. Moreno.
*Según el estudio TNS Datos de mercado 2013 realizado a 238 niños de entre 3 y 17 años, la cantidad de líquidos que estos ingieren es inferior al 80 % de la recomendada según la Autoridad Europea de Seguridad Alimentaria (EFSA).

Com es prepara?