Nou Danone de pasturatge amb suc de fruita natural

Un iogurt tan natural que canvia com ho fa la natura

Llet de pasturatge: el gust de 5 hores de natura al dia

A les comarques de Galícia, on encara avui es mantenen costums mil·lenaris, les vaques pasturen lliurement al camp com a mínim 5 hores al dia i 150 dies a l’any, i disposen de 2 hectàrees per cada 5 vaques. A més, més de la meitat de la seva alimentació procedeix de farratges produïts a la mateixa granja. I això què vol dir?

Llet de qualitat

Més benestar de l’animal

Suport a la forma de vida rural

Conservació de l’entorn natural

Tan natural que només afegeix la naturalitat del suc de fruita

A un gust tan bo com el de la llet sencera fresca de vaques de pasturatge, només hi podíem afegir allò més natural: suc de fruita natural de pera, préssec o plàtan. Diversos gustos, tots igual d’irresistibles.

Només ingredients naturals.
Sense colorants. Sense conservants.
Amb suc de fruita natural.

Un iogurt únic, com la pluja a Galícia

Tota la llet fresca dels Danone de pasturatge prové de Galícia, on hi ha cent maneres d’anomenar la pluja. Cada pluja dóna una pastura diferent per a les nostres vaques, i cada pastura, un iogurt únic, sempre de la millor qualitat.

El gust de la tradició de les nostres 14 granges gallegues de pasturatge

“Quan surto a l’aire lliure i m’envolto d’aquest silenci, sé que no m’he equivocat.”

Teresa, de la granja familiar Simval (Galícia)

Mostra el reportatge

“Volem continuar cuidant les vaques com ho feien els meus avis: practicant el pasturatge”

Águeda, de la granja familiar Capón Holstein

Sempre diferent, sempre igual de bo

Per fer els iogurts de llet de pasturatge, no afegim ni traiem res. Per això, el clima de les diferents èpoques de l’any, que influeix en la pastura que mengen les nostres vaques, pot fer variar lleugerament el greix i les proteïnes del iogurt. Així doncs, a cada estació el teu iogurt serà igual però diferent; naturalment.