“Als meus fills els encanta passar el dia a la granja, córrer, jugar, alimentar les vedelles... Ho han viscut des de petits.”

Josep Maria, de la granja de la família Ruiz

Mostra el reportatge

Cada granja familiar té una història

La recepta d’un iogurt Danone és simple i els nostres ramaders són els qui la coneixen més bé: amor i dedicació. Tan fàcil com això (o tan difícil com això).

“Cada animal que está en nuestra granja es parte de nosotros”

Granja Rodeiro

Mostra el reportatge

“Treballo els 365 dies de l’any. Per això, tenir l’ajuda de la meva germana i de la meva mare és tan important”

Verónica, granja familiar Las Llamas (Astúries)

Mostra el reportatge

“Somos un relevo: así empezó nuestra andadura”

Eva y Marcos, granja Cuesta.

Mostra el reportatge

“Als meus fills els encanta passar el dia a la granja, córrer, jugar, alimentar les vedelles... Ho han viscut des de petits”

Josep Maria, granja de la família Ruiz

Mostra el reportatge

“El meu pare va canviar un carro de sègol per una vaca brava de nom Estrella. Així va començar la història de la nostra granja”

Agustín, Granja Cabo Gómez (Toledo)

Mostra el reportatge

“Creo en la innovación
como base del futuro”

Can Nogué

Mostra el reportatge

“No es pot ser ramader si de debò no t’agrada això”

Jesús Jiménez, granja Hnos. Jiménez

Mostra el reportatge

“Cada dia treballes en el mateix. Però cada dia és diferent de l’anterior.”

Granja SAT Ramonet a Torís (València)

Mostra el reportatge

Les bones relacions es construeixen dia a dia

A Danone fa més de 25 anys que treballem amb algunes de les nostres granges familiars, un compromís d’estabilitat que es basa en la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental.

Establim contractes a llarg termini.

Generem llocs de treball i valor en comunitats locals.

Afavorim el relleu generacional.

Organitzem trobades ramaderes cada any.

Premiem anualment les millors granges.


Garantim el respecte al nostre protocol de benestar animal.