{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El calci és necessari en totes les etapes de la vida. Aproximadament fins als 30 anys, l’organisme té més capacitat per acumular reserves de calci i per això és la millor etapa per omplir-ne bé els dipòsits. A partir d’aquesta edat, és important ingerir diàriament una quantitat adequada d’aliments rics en calci per mantenir-ne uns nivells òptims en l’organisme.

Hi ha molts aliments amb calci, però el més important és que aquest calci sigui biodisponible; és a dir, que els aliments continguin una forma de calci que el cos pugui absorbir fàcilment.

El més recomanable és tenir una alimentació variada i equilibrada que incorpori aliments amb calci, principalment del grup dels lactis. Els lactis també aporten vitamina D, que afavoreix l’absorció del calci, i fòsfor, que contribueix al manteniment dels ossos i de les dents.

Altres aliments amb calci són el salmó i els peixos petits que es mengen amb espines, els llegums i els cereals integrals, els vegetals de fulla verda, la fruita seca i algunes llavors com el sèsam.

Ja ho veus, tens un munt d’opcions per prendre calci cada dia!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.