{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

A l’organisme, principalment al tracte gastrointestinal, conviuen diferents tipus de microorganismes beneficiosos per a la nostra salut. Un d’aquests grups de microorganismes són els Lactobacillus, entre els quals es troba el Lactobacillus bifidus. S’han classificat quatre tipus de bifidobacteris: B. longum, B. fifidum, B. infantis i B. breve, però no tots són iguals ni tenen les mateixes propietats.

L’intestí del nadó, abans de néixer, és estèril. Amb la lactància es promou el creixement dels bifidobacteris, que formen part de la flora intestinal. Amb el temps, l’acció d’aquests bacteris disminueix a causa dels canvis que s’hi produeixen, per això és recomanable introduir-los mitjançant l’alimentació, principalment amb productes lactis com el iogurt amb bífidus,per poder continuar beneficiant-nos de les seves propietats saludables.

Per tot plegat és recomanable introduir en les racions diàries de lactis algun iogurt amb bífidus, que ens aporti tots els beneficis d’un lacti i ens ajudi a mantenir l’equilibri entre els bacteris de la flora intestinal. 

Com es prepara?