Promoció vàlida del 28-02-2021 00:00:00 i limitada a 3000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 30-06-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
Vàlid per a les següents varietats:
natural x4
La quantitat de productes lactis que consumim varia en gran mesura en els diferents punts del món. Per exemple, Finlàndia, Suècia i els Països Baixos són els principals països consumidors de llet per persona, mentre que els habitants del Marroc, les Maldives i el Sudan del Sud són els que menys en consumeixen. Pot ser que amb aquest fet es plantegi si realment necessita seguir incloent productes lactis a la seva alimentació diària. O potser està pensant a prescindir-ne del tot? Cal recordar que els nutricionistes recomanen consumir entre dues i tres racions de lactis al dia. A continuació, n'analitzarem alguns dels motius.
Els productes lactis són una font de calci fàcilment accessible
El calci és el mineral més abundant al nostre organisme i és un nutrient essencial per mantenir la salut dels ossos. A més, no només és important per al creixement dels nens, sinó que també és essencial al llarg de tota la vida per molts motius, inclosa la prevenció de l'osteoporosi amb el pas dels anys. No obstant això, molts adults d'Occident no consumeixen prou calci.Consumir productes lactis és una manera senzilla d'augmentar la ingesta de calci. Per exemple, un iogurt natural conté el 20 % del calci diari que es necessita, a més d'altres nutrients, com ara proteïnes, vitamina B12 i fòsfor, entre d'altres. I, a més de trobar-se en qualsevol supermercat, els productes lactis són relativament econòmics i saborosos.
Alguns productes lactis, com ara el iogurt, són més fàcils de digerir que la llet
Té dificultats per digerir la lactosa i li preocupa haver d'excloure els productes lactis de la seva alimentació? Bé, potser no cal que ho faci. Gràcies als bacteris vius presents de forma natural, la lactosa del iogurt es descompon i resulta més fàcil de digerir, fins i tot per a les persones que tenen dificultats per digerir-la.5 Els formatges curats també contenen menys lactosa que la llet a causa del procés de fermentació.6 Així doncs, hi ha moltes alternatives que pot provar per seguir consumint lactis.
El iogurt es pot utilitzar a la cuina baixa en greixos
Creu que ha de renunciar als lactis perquè segueix una dieta baixa en greixos? Doncs no és necessari! Molts productes (com ara alguns formatges i iogurts) s'elaboren amb llet descremada. A més, el iogurt es pot utilitzar per fer salses, pastissos i com a base de salses per picar o adobs, com a alternativa baixa en greixos a la mantega o la nata. En un estudi, fins i tot, es va descobrir que les persones que consumien més de set iogurts a la setmana tenien un 20 % menys de probabilitats de patir sobrepès o obesitat.7 Així que, per què no provar el iogurt?
Els productes lactis són versàtils i divertits de menjar
Els productes lactis no només són saborosos, rics en calci i fàcils de menjar tal com són, sinó que també són increïblement versàtils. Pot fer una salsa per a gairebé qualsevol plat amb formatge, iogurt o llet, utilitzar iogurt o llet per elaborar begudes saboroses, afegir diferents tipus de formatge en amanides, o fondre'l per damunt de patates o pasta per gaudir dels nombrosos beneficis nutricionals dels lactis. Les possibilitats són infinites! Els productes lactis també són fàcils d'emportar i menjar com a refrigeri fora de casa o fins i tot perfectes com a berenar saludable. Per què no prova d'afegir-hi una mica de fruita o de fruites seques? En un estudi es va observar que el iogurt, la fruita, la fruita seca i les llavors presenten una bona densitat nutricional.8
El iogurt: un aliat per a un estil de vida saludable
Sabia que...? Les persones que consumeixen iogurt de forma habitual acostumen a tenir estils de vida més saludables que les que no en consumeixen. Es va elaborar un estudi en el qual es va descobrir que els que consumeixen més de quatre racions de iogurt a la setmana estan també més actius físicament durant el seu temps de lleure.9
Fonts oficials
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_milk_consumption_per_capita
https://www.heart.org/HEARTORG/HealthyLiving/HealthyEating/HealthyDietGoals/Suggested-Servings-from-Each-Food-Group_UCM_318186_Article.jsp#.WNt5wWclFpg / http://www.mangerbouger.fr/Les-9-reperes/Les-9-reperes-a-la-loupe/Produits-laitiers
https://authoritynutrition.com/is-dairy-good-for-your-bones/
http://www.nutraingredients-usa.com/Research/Americans-may-not-be-getting-enough-calcium-suggests-study
https://www.efsa.europa.eu/fr/efsajournal/pub/1763 El iogurt conté cultius vius. Els cultius vius del iogurt o de la llet fermentada milloren la digestió de la lactosa del producte en les persones que tenen problemes per digerir-la. Consulti-ho amb el seu metge per esbrinar si és intolerant a la lactosa. https://authoritynutrition.com/dairy-foods-low-in-lactose/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25001921
http://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/2333794X17698525
D'Addezio et al. Sociodemoographic and lifestyle characteristics of yogurt consumers in Italy: Results from the INRAN-SCAI 2005-06 survey. Med J Nutrition Metab 8 (2015) 119-129
Com es prepara?
Estalvia 0.25 €
6.0 punts
Danone Natural x4
Vàlida des del 28-02-2021 00:00:00 i limitada a 3000 cupons, veure + info
Promoció vàlida del 28-02-2021 00:00:00 i limitada a 3000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 30-06-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
Vàlid per a les següents varietats:
natural x4
Estalvia 0.25 €
6.0 punts
Danone Natural x4
Vàlida des del 28-02-2021 00:00:00 i limitada a 3000 cupons, veure + info
Promoció vàlida del 28-02-2021 00:00:00 i limitada a 3000 cupons per a usuaris registrats a Danone.es, majors de 18 anys i residents al territori espanyol. Bescanvi del cupó fins el 30-06-2021 00:00:00. Limitat a 2 bescanvis per usuari i domicili.
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
Cada cupó és únic i està personalitzat. El cupó és nul si està fotocopiat o modificat. Qualsevol altre ús incorrecte constitueix un frau constitutiu de delicte. Per a qualsevol informació sobre aquests cupons descompte, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Consumidor.
Cada cupó és únic i està personalitzat. El cupó és nul si està fotocopiat o modificat. Qualsevol altre ús incorrecte constitueix un frau constitutiu de delicte. Per a qualsevol informació sobre aquests cupons descompte, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Consumidor.
Aquest és el teu codi d'error:
Ja tens els teus cupons al teu correu, revisa la teva safata d'entrada.
Entrega'ls al teu punt de venda habitual i gaudeix de l'estalvi.
Aquest és el teu codi d'error:
Ja tens a punt els teus cupons a la impressora!
Entrega'ls al teu punt de venda habitual i gaudeix de l'estalvi.
Aquest és el teu codi d'error:
Ohhh, no tens prou punts
Agafa els teus Danone i suma més amb els codis que trobaràs en els envasos.
Consulta el correu per confirmar el registre i poder començar a gaudir dels avantatges Danone. Comprova la carpeta de correu brossa. Si no trobes el missatge, prem el botó per rebre’l de nou.
Si encara no ho has fet, Consulta el teu correu electrònic per confirmar el compte
Hola! Podries dedicar un moment a revisar els camps a continuació marcats en vermell? Sembla que tenim alguna informació del teu perfil des actualitzada
Gràcies! Hem desat les teves dades correctament. ¿Vols descobrir les novetats de Danone.es? Entra ara a la secció de Punts i Promocions.
Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió
PublicarMarta Sánchez
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
RespondreMónica naranjo
Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.
RespondreMarta Sánchez
El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).
Respondre