{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Aquí trobareu algunes receptes amb lactis perquè els nens prenguin llet d’una manera diferent cada dia:

Mousse de iogurt

Ingredients per a 4 persones

  • 4 iogurts naturals o de sabors
  • 3 ous
  • 4 cullerades soperes de sucre de llustre
  • mitja taronja gran i canyella en pols.

Elaboració

Barreja i bat els iogurts amb el sucre. A continuació, afegeix-hi els rovells d’ou (reserva les clares per a més endavant). Després, afegeix-hi el suc de taronja i la pell ratllada. A part, munta les clares a punt de neu amb una cullerada de sucre de llustre. Seguidament, incorpora la meitat de les clares a la barreja anterior. Reparteix-ho en copes decorades amb l’altra meitat de les clares. Empolvora-ho amb canyella. Deixa-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

Truita de formatge i pernil

Ingredients per a 4 persones

  • 4-6 ous
  • 25 g de formatge parmesà
  • 150 g de mató
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 100 ml de llet
  • 40 g de pernil del país o bacó
  • sal
  • pebre i oli d’oliva.

Elaboració

Barreja la llet amb la farina. Bat els ous i incorpora’ls. A continuació, afegeix-hi el formatge i després la sal i el pebre al teu gust. Fes 4 truites en una paella amb oli d’oliva. Pica el pernil o bacó, barreja’l amb el formatge, salpebra’l i reparteix-lo per sobre d’una cara de les truites. Enrotlla-les i posa-les un momentet al forn prèviament escalfat.

Sopa de pastanagues

Ingredients per a 4 persones

  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets grans
  • 1 patata
  • 1 litre de brou de pollastre
  • ½ taronja en suc
  • ratlladura de la pell de taronja
  • un got de llet i herbes provençals i pebre.

Elaboració

Neteja bé els vegetals, talla’ls a daus i fregeix-los una mica en oli d’oliva. Després, afegeix-hi la patata, les herbes i el pebre al gust. Cobreix-ho amb el brou de pollastre i deixa-ho coure. A continuació, tritura-ho tot bé i afegeix-hi la ratlladura de taronja, el suc i la llet. Per acabar, has de colar-ho i deixar-ho refredar.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.