{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Aquí trobareu algunes receptes amb lactis perquè els nens prenguin llet d’una manera diferent cada dia:

Mousse de iogurt

Ingredients per a 4 persones

  • 4 iogurts naturals o de sabors
  • 3 ous
  • 4 cullerades soperes de sucre de llustre
  • mitja taronja gran i canyella en pols.

Elaboració

Barreja i bat els iogurts amb el sucre. A continuació, afegeix-hi els rovells d’ou (reserva les clares per a més endavant). Després, afegeix-hi el suc de taronja i la pell ratllada. A part, munta les clares a punt de neu amb una cullerada de sucre de llustre. Seguidament, incorpora la meitat de les clares a la barreja anterior. Reparteix-ho en copes decorades amb l’altra meitat de les clares. Empolvora-ho amb canyella. Deixa-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

Truita de formatge i pernil

Ingredients per a 4 persones

  • 4-6 ous
  • 25 g de formatge parmesà
  • 150 g de mató
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 100 ml de llet
  • 40 g de pernil del país o bacó
  • sal
  • pebre i oli d’oliva.

Elaboració

Barreja la llet amb la farina. Bat els ous i incorpora’ls. A continuació, afegeix-hi el formatge i després la sal i el pebre al teu gust. Fes 4 truites en una paella amb oli d’oliva. Pica el pernil o bacó, barreja’l amb el formatge, salpebra’l i reparteix-lo per sobre d’una cara de les truites. Enrotlla-les i posa-les un momentet al forn prèviament escalfat.

Sopa de pastanagues

Ingredients per a 4 persones

  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets grans
  • 1 patata
  • 1 litre de brou de pollastre
  • ½ taronja en suc
  • ratlladura de la pell de taronja
  • un got de llet i herbes provençals i pebre.

Elaboració

Neteja bé els vegetals, talla’ls a daus i fregeix-los una mica en oli d’oliva. Després, afegeix-hi la patata, les herbes i el pebre al gust. Cobreix-ho amb el brou de pollastre i deixa-ho coure. A continuació, tritura-ho tot bé i afegeix-hi la ratlladura de taronja, el suc i la llet. Per acabar, has de colar-ho i deixar-ho refredar.

Com es prepara?