{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

El procés natural de fermentació, un pas indispensable perquè el iogurt es torni pròpiament un iogurt, ha existit durant més de 10.000 anys. Des de que Danone va fer el seu primer llançament fa un segle, ens hem dedicat a investigar sobre aquest increïble fenomen de la fermentació natural; l'hem estudiat, l'hem millorat... i l'hem fet deliciós perquè el puguis gaudir!

El iogurt et proporciona uns nutrients essencials (calci i proteïnes) que el teu cos necessita. I, com que els ferments naturals del nostre iogurt descomponen la lactosa, fins i tot les persones amb problemes per digerir la lactosa poden gaudir del làctic que tant els hi agrada.

Com es prepara?