{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El procés natural de fermentació, un pas indispensable perquè el iogurt es torni pròpiament un iogurt, ha existit durant més de 10.000 anys. Des de que Danone va fer el seu primer llançament fa un segle, ens hem dedicat a investigar sobre aquest increïble fenomen de la fermentació natural; l'hem estudiat, l'hem millorat... i l'hem fet deliciós perquè el puguis gaudir!

El iogurt et proporciona uns nutrients essencials (calci i proteïnes) que el teu cos necessita. I, com que els ferments naturals del nostre iogurt descomponen la lactosa, fins i tot les persones amb problemes per digerir la lactosa poden gaudir del làctic que tant els hi agrada.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.