{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

"Vull iogurt!" Aquesta és una frase habitual del teu fill? A més de les opcions més típiques, com són prendre iogurt per postres, per esmorzar, per berenar i entre hores, ara veurem idees de receptes per a nens, per incloure el iogurt en els seus àpats diaris d'una altra manera diferent de les més habituals.

No t'ho perdis, perquè al teu fill li encantarà. Pren-ne nota!:

PRIMERS PLATS

Pasta farcida amb espàrrecs i iogurt acompanyada de puré de tomàquet

Ingredients (6 persones):

  • 500 g de pasta fresca d'ou per farcir
  • 200 g d'espàrrecs blancs bullits
  • 200 g d'espàrrecs de marge bullits
  • 120 g de formatge parmesà
  • 50 g de iogurt natural
  • 2 rovells d'ou
  • 50 g de farina de galeta
  • 70 g de formatge ricotta i sal.

 Per al puré de tomàquet necessites

  • 300 g de tomàquet a rodanxes
  • ½ ceba blanca trossejada (pots no posar-ne si el teu fill és molt petit)
  • oli d'oliva
  • 1 culleradeta de mantega i sal.

Comença per preparar el puré de tomàquet. En una paella, escalfa l'oli i sofregeix-hi la ceba. Afegeix-hi les rodanxes de tomàquet i deixa que es faci a foc molt suau durant uns 5 minuts. Barreja el tomàquet i la ceba amb la mantega, la sal i un altre rajolí d'oli. Reserva-ho.

Alhora, talla tots els espàrrecs a daus de mig centímetre. En un cassó, barreja'ls amb el formatge parmesà, el iogurt, els rovells d'ou, la farina de galeta, la ricotta i la sal. Aquesta barreja servirà per farcir la pasta. Posa a cada tros de pasta una culleradeta del farciment (la pots bullir abans o després d'omplir-la, com et vagi millor segons la classe de pasta que hagis triat). Serveix la pasta farcida d'espàrrecs amb una miqueta del puré de tomàquet anterior, i a gaudir-ne en família!

Daus d'albergínia arrebossats en iogurt

Ingredients (6 persones):

  • 6 albergínies mitjanes pelades i tallades a daus
  • 125 g de iogurt natural
  • 1 gra d'all
  • oli d'oliva
  • un polsim de pebre negre
  • sal.

Per preparar-los, sala lleugerament els daus d'albergínia i embolica'ls en paper absorbent durant mitja hora perquè perdin l'aigua. Després, en una paella calenta amb una mica d'oli, fregeix el gra d'all, incorpora-hi els daus d'albergínia i sofregeix-los, fins que estiguin rossos. Salpebra'ls i retira'ls del foc. Finalment, treu el gra d'all, i barreja les albergínies amb el iogurt i una mica més d'oli d'oliva.

SEGONS PLATS

Lasanya amb marisc

Per fer aquesta lasanya et recomano utilitzar diferents classes de marisc. A l'enllaç veuràs que el combinarem en un plat que agradarà a tota la família. La barreja de iogurt cremós amb les diferents classes de formatge queda genial. Anima't a preparar-ho a casa!

Salmó grec

En aquesta altra recepta t'ensenyaré a utilitzar iogurt en una combinació deliciosa de salmó amb olives i tomàquet. Una manera molt original de preparar aquest peix rosat!

POSTRES

Galetes de iogurt i xocolata

Ingredients (6 persones):

  • 100 g de perles de xocolata per fondre
  • 120 g d'ametlles ratllades
  • 70 g de iogurt natural
  • 2 clares d'ou
  • 100 g de farina
  • 75 g de sucre
  • 1 sobre de llevat.

En un bol, comença per muntar les clares d'ou. En un altre, barreja la farina amb les ametlles i el llevat. Afegeix-hi, amb molt de compte, el sucre, sense parar de remenar. A poc a poc (i sense parar de remenar), afegeix a la barreja de la farina les clares d'ou. A continuació, afegeix-hi el iogurt i les perles de xocolata. Amb l'ajuda d'una cullereta de postres o, si en tens, de motlles amb dibuixos diferents, forma les galetes. Col·loca-les sobre paper de forn en una plata, i posa-les a 200 °C durant 6-8 minuts. Només faltarà que aguanteu sense tastar-les fins que es refredin.

Magdalenes de iogurt

Hi ha milers de receptes boníssimes de magdalenes: magdalenes d'avellanes i iogurt, magdalenes de nabius, magdalenes de xocolata i nous, magdalenes farcides de melmelada de maduixa, etc. T'explico com es fan totes en aquest enllaç.

Iogurt amb fruites

Com et deia al principi, el iogurt normalment es pren per postres, per esmorzar i per berenar. Però en aquests casos, no cal que triïs entre menjar fruita o iogurt, poden ser totes dues coses! Què et sembla una bona macedònia de fruites amb iogurt? És fàcil i ràpida de preparar, i veuràs que els encanta!

Què t'han semblat totes aquestes idees? Ara, quan el teu fill et digui "vull iogurt", tindràs moltes més opcions per fer-lo content.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.