{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Des que vam elaborar el nostre primer iogurt l'any 1919, Danone s'ha esforçat per promoure hàbits d'alimentació saludables. Elaborat amb ingredients seleccionats amb cura i ferments naturals, el iogurt Danone proporciona els nutrients essencials que el teu cos necessita. És una font de proteïnes i calci, elements indispensables per al desenvolupament ossi dels infants.

A Danone, treballem constantment mirant el futur i invertim en la investigació del iogurt. Hem estat desenvolupant els nostres iogurts durant gairebé 100 anys, millorant les nostres receptes cullerada a cullerada.

Cap a l'any 2020, els nostres ingredients milloraran la seva qualitat nutricional i seran els millors de la seva categoria, seguint i complint de manera totalment estricte les recomanacions nutricionals (WHO, EFSA, US, IOM), i aprofitant les últimes referències científiques. Això vol dir que el iogurt no sobrepassa els 7 g/100 g de sucres afegits, ni els 2,5 g/100 g de greixos saturats, i té entre 120 mg/100 g de calci, i més de 2,2 g/100 g de proteïnes.

I només acabem de començar el nostre camí.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre