{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Des que vam elaborar el nostre primer iogurt l'any 1919, Danone s'ha esforçat per promoure hàbits d'alimentació saludables. Elaborat amb ingredients seleccionats amb cura i ferments naturals, el iogurt Danone proporciona els nutrients essencials que el teu cos necessita. És una font de proteïnes i calci, elements indispensables per al desenvolupament ossi dels infants.

A Danone, treballem constantment mirant el futur i invertim en la investigació del iogurt. Hem estat desenvolupant els nostres iogurts durant gairebé 100 anys, millorant les nostres receptes cullerada a cullerada.

Cap a l'any 2020, els nostres ingredients milloraran la seva qualitat nutricional i seran els millors de la seva categoria, seguint i complint de manera totalment estricte les recomanacions nutricionals (WHO, EFSA, US, IOM), i aprofitant les últimes referències científiques. Això vol dir que el iogurt no sobrepassa els 7 g/100 g de sucres afegits, ni els 2,5 g/100 g de greixos saturats, i té entre 120 mg/100 g de calci, i més de 2,2 g/100 g de proteïnes.

I només acabem de començar el nostre camí.

Com es prepara?