{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Us presentem els 5 aliments principals que són una bona font de calci i que no haurien de faltar al nostre rebost.

La llet, el formatge, el iogurt i les llets fermentades són per excellència la font de calci més important. A més, els aliments lactis contenen vitamina D, que és necessària durant el procés d’absorció del calci a l’intestí i perquè es fixi als ossos. Per això el calci dels lactis és el que l’organisme aprofita millor, a causa de la seva gran biodisponibilitat.

Nous, ametlles, pistatxos i avellanes són els fruits secs amb més calci. La dieta mediterrània recomana prendre un grapat de fruita seca de 2 a 7 vegades per setmana.

Els llegums, com les llenties o els cigrons, i algunes llavors com el sèsam són una bona font de calci i la recomanació és consumir-ne de 2 a 3 vegades per setmana.

Vegetals de fulla verda, entre els quals cal destacar els espinacs i les bledes, que també són rics en calci.

Peixos, com les sardines i el salmó, i sobretot peixos petits que es mengen sencers com els sonsos o les anxoves, ja que el calci es concentra principalment en l’espina.

Tots aquests aliments es recomanen dins del marc d’una dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

Com veus, disposes d’una gran varietat d’aliments per nodrir els ossos. Esperem que en gaudeixis!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.