{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMAS
{{freetag}}

El iogurt, com tots sabem, és un aliment que procedeix de la llet, generalment de vaca, que se sotmet a un procés de fermentació.

El iogurt ens aporta proteïnes, igual que passa amb altres proteïnes animals, com les de la carn, las del peix o les de l’ou. A més, el calci que conté, com també passa amb la resta de lactis, és molt recomanable per a nens, adolescents i adults en general. El iogurt també conté vitamines del grup B i vitamines liposolubles A i D. Un aliment molt complet!

Amb aquest lacti es poden fer una infinitat de receptes, no només de postres, sinó també de plats principals. No se te n’acudeix cap? A continuació et mostrem alguns trucs per prendre el iogurt amb altres aliments d’una manera original i atractiva:

  • Amanida d’arròs, pinya i pollastre amb salsa de iogurt. Podem preparar una amanida freda molt bona amb aquests ingredients, i amanir-la amb una espectacular salsa de iogurt! La salsa de iogurt fins i tot la podem elaborar amb algun iogurt de sabor, com ara de maduixa o de la fruita que més ens agradi. També podem incorporar-hi el gust d’alguna herba aromàtica! 
  • Crema de pastanaga i iogurt. Per donar una gràcia a la nostra crema de verdures preferida, podem afegir-hi nata líquida o crema de llet, formatge fresc o, encara millor, un cremós iogurt! Resultat: una textura irresistible. 
  • Lluç amb iogurt. Començarem per rentar el filet de lluç i condimentar-lo amb sal i llimona al gust. El posem en una plata apta per al forn, juntament amb pebre vermell, ceba tallada fina i un iogurt natural desnatat. El cuinem al forn uns 20 minuts, aproximadament, i llest! 
  • Broquetes de pollastre i salsa de iogurt. La salsa de iogurt no només queda bé amb peix, també és genial per amanir un plat de carn, per exemple unes broquetes de pollastre. Boníssimes! També podem condimentar les broquetes amb ceba tendra, alfàbrega i suc de llima. 
  • Pa de pessic de iogurt. Et proposem diverses receptes: pa de pessic de iogurt i cacau i moltes més que trobaràs aquí i que t’encantaran!

Gaudeix de totes les delicioses opcions que t’ofereix el iogurt!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre