{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Segons diversos estudis, les persones que consumeixen iogurt de forma habitual són persones que, en general, segueixen una alimentació saludable.1, 2 A més de ser saborós, fàcil de trobar i de menjar, així com adaptable a les seves pròpies preferències, el iogurt natural és una font ben coneguda de calci i, en alguns casos, de proteïnes.3 Per tant, consumir un iogurt cada dia pot ser una bona opció si es desitja seguir una alimentació equilibrada saludable. Per què no ho prova?

Descobrim de quina manera el iogurt natural, com, per exemple, el iogurt de DANONE, pot ser un referent d'una alimentació saludable, d'una manera fàcil de gestionar.

El iogurt natural de DANONE com a font de calci

Un iogurt natural de DANONE conté aproximadament 178 mg de calci3-4, més o menys el 20 % de la necessitat diària per a la majoria dels adults.5

El calci és un dels nutrients essencials diaris i és fonamental per als ossos i les dents.6 És important per als nens en edat de creixement i els adolescents7, però és igual d'important per mantenir els nivells de calci al llarg de tota la vida.8

El iogurt podria contribuir a la quantitat de calci que el seu organisme necessita cada dia. A més, és fàcil de menjar, assequible i es presenta de nombroses formes, totes elles disponibles al seu supermercat local.

El iogurt natural de DANONE com a font de proteïnes

Un iogurt natural de DANONE també conté aproximadament uns 5 g de proteïnes3-4 , més o menys el 10 % de la mitjana d'ingesta diària recomanada de proteïnes per a un home o dona.8-9

La proteïna és un nutrient important per la seva contribució en el desenvolupament muscular.10

El iogurt natural de DANONE conté sucre natural de la llet

Fins i tot sense sucre ni sabors afegits, el iogurt natural de DANONE li proporciona carbohidrats3, 4, principalment en forma del sucre natural de la llet, la lactosa.

Probablement ha sentit parlar d'aquest compost complex en el context de la mala digestió de la lactosa.11

Té vostè dificultats per digerir la lactosa? En aquest cas, podria ser interessant explorar els possibles beneficis del iogurt. Això es deu al fet que els cultius vius presents en el iogurt i en la llet fermentada poden ajudar les persones amb dificultat per digerir la lactosa a descompondre la que conté el producte.12

Aquest procés, que comença a la fase de fermentació, continua a l'intestí i converteix el iogurt en un aliat inesperat per a totes les persones que pugui considerar-se que tenen problemes amb la digestió de la lactosa.

El iogurt natural de DANONE conté 58 calories per ració

Li agraden els plats lleugers amb una textura suau? El iogurt natural de DANONE, compost principalment per llet i cultius vius, proporciona 58 calories per ració, i ofereix un sabor agradable i refrescant en qualsevol moment del dia.

El iogurt natural, per exemple, podria encaixar fàcilment en la seva pauta d'esport i de preparació física. El iogurt natural de DANONE, en un batut amb fruita fresca o en forma de beguda, és un gran company per al gimnàs, per a un passeig en família o fins i tot a l'oficina.

Per tant, el iogurt natural de DANONE representa un producte saborós i saludable que pot incloure en la seva alimentació equilibrada i estil de vida saludable.

Informació destacada

Per tant, el iogurt és una gran opció per a un refrigeri saludable.6, 10 A més, el iogurt natural de DANONE és també molt fàcil d'incorporar al seu estil de vida:

A més, el iogurt representa un ingredient versàtil en plats com ara el nostre deliciós pastís de iogurt o en adobs i salses per picar més lleugers.

 

Fonts oficials

1 http://www.livescience.com/26538-yogurt-eaters-have-healthier-diets.html
2 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26906103
3 French Ciqual 2016
4 https://www.danone.es/es/nuestras-marcas
5 http://www.mangerbouger.fr/Les-9-reperes/Les-9-reperes-a-la-loupe/Produits-laitiers
https://www.heart.org/HEARTORG/HealthyLiving/HealthyEating/HealthyDietGoals/Suggested-Servings-from-Each-Food-Group_UCM_318186_Article.jsp#.WNt5wWclFpg  
6 El iogurt és una font de calci. El calci és necessari per al manteniment dels ossos i les dents en condicions normals.
7 El calci és necessari per al creixement i el desenvolupament normals dels ossos dels nens.
8 https://www.nichd.nih.gov/health/topics/bonehealth/conditioninfo/Pages/calcium.asp
9 https://authoritynutrition.com/how-much-protein-per-day/
9 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3606818/
10 El iogurt és una font de proteïnes. Les proteïnes contribueixen a l'augment i la conservació de la massa muscular.
11 https://www.niddk.nih.gov/health-information/digestive-diseases/lactose-intolerance
12 El iogurt conté cultius vius. Els cultius vius del iogurt o de la llet fermentada milloren la digestió de la lactosa del producte en les persones que tenen problemes per digerir-la. Consulti-ho amb el seu metge per esbrinar si és intolerant a la lactosa.
https://www.efsa.europa.eu/fr/efsajournal/pub/1763

Com es prepara?