{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Danone commemorem aquest any el nostre centenari amb la posada en marxa d'una campanya, sota el lema 'Estimar no canvia', centrada en la filosofia de la companyia, la cura dels sers estimats a través d'una alimentació saludable.

Danone que va ser fundada al 1919 recupera en aquesta campanya la filosofia de compromís amb la família que va motivar el seu naixement i que ha marcat la seva trajectòria en aquest segle de vida, que va arrencar amb l'acte d'amor que va portar al seu fundador, Isaac Carasso, a iniciar la fabricació del iogurt en el seu petit taller del barri barceloní del Raval per a intentar donar el millor al seu fill Daniel, al qual sobrenomenaven 'Danón'.

El iogurt era un producte artesanal dels Balcans elaborat a base de llet i ferments làctics amb propietats i beneficis per a la salut desconegut en la resta del món. Va ser aquest enginyer d'origen sefaradí, que va arribar a Barcelona en la dècada de 1910 amb la seva família, qui va iniciar la seva fabricació a nivell industrial.

Des del seu taller de Barcelona, Carasso es va fixar com a objectiu popularitzar el iogurt i va començar a comercialitzar-lo en farmàcies a causa dels seus beneficis en la salut dels nens i, en homenatge al sobrenom del seu fill, va decidir cridar a la seva empresa 'Danone'.

En poc temps, el iogurt va gaudir del reconeixement i suport de la comunitat científica, donant lloc al naixement de la primera empresa que va comercialitzar a gran escala el iogurt en el món. Un segle després, es manté entre els líders mundials de la indústria de l'alimentació.

DONAR EL MILLOR ALS FILLS

Segons la nostra vicepresidenta de Màrqueting en Danone Ibèria, Cristina Kenz: "Danone va néixer fa 100 anys gràcies a un pare que va voler donar el millor al seu fill. I aquest desig, un segle després, continua intacte en els pares d'avui: voler donar el millor als fills. En definitiva, voler ajudar els nostres fills al fet que s'alimentin millor i gaudeixin del menjar, alhora que cuiden del seu entorn"

"Aquest amor és el mateix que fa que Danone continuï amb la seva doble promesa: la salut a través de la qualitat dels nostres iogurts i el nostre gran compromís social i cap a l'entorn, que ens fa ser una empresa B-Corp". A més d'homenatjar la història de la companyia es busca reconèixer "a tots els pares i les mares que continuen cuidant la salut dels seus fills cada dia a través d'una bona alimentació".

Per això, la celebració del centenari de Danone es centrarà en la importància de la cura de les noves generacions a través d'una alimentació saludable i, en aquest marc, es llançaran diferents innovacions amb aquest objectiu.

A més, al llarg d'aquest any desenvoluparem diverses incitatives sobre com avançar cap a una alimentació més saludable i sostenible, entre elles la celebració d'un cim mundial sobre alimentació i una exposició al voltant de la història d'empresa.

Com es prepara?