{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb més de 660 treballadors dedicats a l'R+D en 40 països diferents, 140 publicacions científiques presentades els darrers 5 anys i 40 acords i col·laboracions amb equips científics de tot el món el 2015, no hi ha dubte que DANONE és al capdavant de la recerca i el desenvolupament en el sector dels productes lactis. Els importants recursos invertits i una passió infatigable són la base dels seus esforços per contribuir al diàleg local i internacional sobre l'estat de la recerca i el desenvolupament en matèria de productes lactis i, molt especialment, pel que fa a l'elaboració del iogurt. Descobreix per què i com ho aconseguim.

Per què a DANONE creiem en la importància d'incloure lactis en l'alimentació

Els productes lactis són una part essencial de la dieta habitual de milions de persones d'arreu del món i poden haver format part dels nostres hàbits alimentaris des de fa ni més ni menys que 7000 anys.1 Com a producte lacti, el iogurt ens aporta minerals imprescindibles com ara el calci2, necessari per mantenir els ossos sans, i constitueix una font de proteïnes.3

A banda de ser un aliment bàsic en el dia a dia de moltes persones a tot el món, els lactis, i sobretot el iogurt, ens aporten molts altres beneficis: gràcies als seus ferments, el iogurt pot ajudar a digerir la lactosa,4 mentre que la fermentació pot ajudar a preservar millor la seguretat dels aliments, ja que impedeix la formació de bacteris indesitjables.

La inversió de DANONE en el benestar de tothom

Per "fer arribar els beneficis saludables del iogurt2, 3, 4 al màxim nombre possible de persones", l'enfocament científic de DANONE se centra en els hàbits alimentaris i els costums locals i els aborda des de quatre àmbits d'innovació principals: el progrés (el coneixement científic i tecnològic al servei dels productes que milloren la salut), el benestar, els cultius i la fiabilitat.

Des de l'elaboració del seu primer iogurt el 1919, DANONE ha utilitzat la seva experiència en ferments i en el procés de fermentació per crear una àmplia varietat de iogurts deliciosos. Actualment, DANONE també es dedica a investigar a fons la microbiota intestinal i a estudiar com pot afectar-la el iogurt.

L'estratègia de DANONE es basa a adoptar una perspectiva global, però actuar en el marc local

Amb un centre de recerca internacional situat a França, tres centres de coneixement (a Espanya, Rússia i França) i divuit fàbriques pilot per a la innovació el 2015, DANONE mostra la seva gran ambició a l'hora de donar resposta als reptes específics presents a cadascuna de les regions en què opera. Tenint en compte la seva presència a escala internacional i el seu ampli ventall de col·laboradors que li serveixen de suport, podem afirmar que la innovació en el camp dels productes lactis està implantada en l'ADN de DANONE.5

El iogurt de DANONE: llet, ferments i 90 anys d'experiència

A DANONE, els nostres processos de recerca i desenvolupament no només han aconseguit avenços significatius en els nostres coneixements sobre el iogurt, sinó també en el cultiu dels ingredients que el componen.

  • Llet: Els estàndards en què es basa DANONE per proveir-se de llet, per exemple, estan fixats clarament i cobreixen un total de 70 criteris. Aquestes pràctiques recomanades són fruit de gairebé un segle de recerques i garanteixen que es protegeixin per igual els interessos dels ramaders locals i els dels consumidors.6
  • Ferments: A fi que gaudeixis d'aliments amb gustos i textures diferents, triem ferments específics que, en alguns casos, provenen de la nostra biblioteca de cultius bacterians, que actualment conté més de 4000 subespècies.

Gràcies al nostre compromís per entendre les característiques úniques de cadascun dels membres d'aquestes famílies de ferments, amb el temps hem perfeccionat el sabor i la consistència del nostre iogurt.

Com es prepara?