¡Que aixequi la cullera qui tingui la millor mare del món!

Celebra amb nosaltres el Dia de la Mare i escapa’t un cap de semana amb ella. Aixeca la teva cullera per la teva mare, la millor! I participa en el Challenge #LevantaLaCuchara al nostre Instagram, pots emportar-te una escapada de cap de semana amb ella.

 

Participar es molt fàcil. ¡Bona sort i felicitats a totes les mares!

PARTICIPAR A INSTAGRAM!

 

 

Avui Danone te un missatge molt especial que compartir amb les families.

Gràcies a tots els pares que cada dia es preocupen per donar el millor als seus fills.

 

 

 

El 1919, Isaac Carasso, mogut pel desig de donar la millor alimentació al seu fill, va començar a elaborar iogurt. Aquell nen es deia Daniel, però el seu pare li deia Danone.

Avui dia, aquest desig no ha canviat entre els pares. Per això, a Danone continuem elaborant els nostres iogurts com fa 100 anys: amb llet fresca recollida cada dia i ferments naturals.

CONEIX LA HISTÒRIA DANONE AQUÍ

 

 

Danone és el nom d'un nen. I la història d'un pare que fa 100 anys va voler cuidar i donar la millor alimentació al seu fill. Un desig que, un segle després, no canvia per a tots els pares i mares.

I tu que has demanat al 2019?

 

 

 

Danone commemora aquest any el seu centenari amb la posada en marxa d'una campanya, sota el lema 'Estimar no canvia', centrada en la filosofia de la companyia, la cura dels sers estimats a través d'una alimentació saludable.