{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Aquest hivern, sorprèn als més petits amb la col·lecció de DANONE i Danonino de FROZEN 2 amb una alimentació saludable, equilibrada i divertida. Una edició limitada, especialment pensada perquè es diverteixin menjant i deixin volar la seva imaginació amb els seus personatges preferits.

Arriben en exclusiva els pots, les ampolles i les bossetes col·leccionables de DANONE i Danonino amb els protagonistes de la propera pel·lícula de FROZEN 2, que s'estrena en cinemes el 22 de Novembre de el 2019.

Si FROZEN els hi va encantar, sorprèn-los amb aquestes delicioses varietats de iogurts. Els hi encantarà!

Però això no és tot en aquesta increïble col·lecció! Arriba la nova capseta col·leccionable de FROZEN 2 de Danonino. Dins hi trobaràs un Danonino Petit Suisse de maduixa i 2 unitats de Danonino per emportar. Hi ha 5 capsetes diferents per col·leccionar, ideals per guardar el berenar!

I no només això, DANONE també sorprèn amb la col·lecció de FROZEN en el pack x12 de iogurt natural. Perquè els teus nens gaudeixin dels seus personatges favorits amb el nostre iogurt natural, elaborat amb llet, ferments i res més.

Perquè els teus nens gaudeixin com mai d'una alimentació sana i divertida amb els nous packs de DANONE i Danonino!

Com es prepara?