{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Dintre de l’edició 1919 Danone presenta el nou KEFIR.

Va llençar el primer kefir com a font de salut i ara el recupera dins d’aquesta gamma. Una llet fermentada amb milers d’anys d’història que ha tornat per quedar-se.

Està elaborat amb ingredients d’origen 100% natural (llet, ferments vius i llevats). Amb un toc àcid, el kefir es una font de salut ja que conté el calci necessari per el normal manteniment dels ossos en condicions normals.

Sabies què el nom  procedeix de la paraula turca Keyif, que significa ” sentir- se bé ” després d’haver menjat?

Aquest tipus de llet posseeix una combinació de ferments i llevats molt nombrosa.

El kefir va ser introduït a Espanya, conjuntament amb el iogurt per Isaac Carasso. Es considerat el làctic per excel·lència al països de l’Est d’Europa, així doncs, el kefir era una opció caucàsica que Carasso volia oferir l’any 1919 com complement del iogurt, d’inspiració mediterrània i un gust mes suau.

Es tracta, doncs, d’un producte lligat de manera molt especial a la història de Danone.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre