{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Durant segles, les cultures de tot el món han fet servir la llet fermentada, des del quefir, provinent de les Muntanyes del Caucas, fins al Dahi, provinent de l'Índia. Originalment, va ser popular a Europa gràcies als pastors búlgars, que feien servir aquest procediment per conservar la llet, però no va ser fins al segle XX que aquest iogurt va començar a formar part de la nostra alimentació diària.

L'any 1919, el nostre fundador Isaac Carasso va posar a l'abast de la població el iogurt per tal de contribuir en la salut dels infants. Aproximadament 100 anys després, hem seguit fidels el seu propòsit, centrant-nos en els productes saludables i deliciosos, que giren al voltant de la nutrició i la cura.

Però, com sabem que l'alimentació és fonamental, creiem que la nostra responsabilitat no acaba aquí. Volem promoure un canvi positiu molt més ampli cap a l'alimentació saludable. A la societat actual, la definició de "menjar bo" ha perdut el seu significat. En alguna part del camí, "bo" ha passat a formar part només del sabor. Hem de redefinir què és realment el menjar saludable.

Aliments rics en ferments naturals, sense aromes artificials. 
Aliments simples, sense estar ultra processats. 
Aliments d’origen local i rics en nutrients.

El iogurt Danone reuneix totes aquestes característiques i et permet gaudir a tu i a la teva família dels beneficis del menjar realment saludable d'una manera deliciosa, senzilla i fàcil.

Ens unim a la pròxima generació per transmetre aquest missatge. Junts apostem per la filosofia de que el menjar saludable té un millor sabor si realment és saludable per a tu.
Tots junts, REIVINDIQUEM EL QUE ÉS BO

Com es prepara?