{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

La llet i els productes lactis com el iogurt són un dels elements bàsics en la nostra dieta DIÀRIA des que naixem. Contenen nutrients imprescindibles COM ARA calci, proteïnes i vitamines per desenvolupar uns ossos i músculs sans.

La necessitat de consumir lactis varia segons l’edat. Durant l’etapa de creixement és crucial. I en alguns moments de la vida, com l’embaràs o la menopausa, també són imprescindibles, JA QUE EL NOMBRE DE RACIONS DE LACTIS QUE HEM DE PRENDRE CADA DIA AUGMENTA.

No obstant això, algunes persones solen tenir dificultats per pair la llet, CONCRETAMENT ELS COSTA PAIR-NE EL SUCRE, és a dir, la lactosa.

Quins aliments contenen lactosa?

Trobem lactosa en la majoria de productes lactis, com

  • la llet
  • el formatge
  • el iogurt
  • el gelat

A més, la lactosa s'utilitza com a ingredient en molts altres preparats alimentaris. Alguns aliments solen presentar en l’etiqueta un símbol que indica que no contenen lactosa. Podem comprovar la composició de cada producte en l’etiqueta: allà hi TROBEM LA LLISTA d’ingredients presents, QUE S’EXPRESSEN en ordre decreixent, DE MÉS QUANTITAT A MENOR QUANTITAT.

Els productes basats en llet fermentada, com el iogurt, contenen bacteris acidolactis vius no patògens que ajuden a digerir la lactosa DEL MATEIX PRODUCTE, de manera que poden ser més ben tolerats per persones amb intolerància a la lactosa lleu o moderada.

El iogurt fresc. Una tria excellent per a les persones amb dificultats per pair la lactosa

COMPROVANT SEMPRE EL GRAU DE TOLERÀNCIA de les persones que pateixen aquesta situació, una bona alternativa ÉS EL IOGURT.

El procés de fermentació propi del iogurt permet desfer (HIDROLITZAR) part de la lactosa que conté, i això fa que sigui més fàcil de digerir. A més, és un producte que, IGUAL QUE LA LLET, és una important font de proteïnes, vitamines i calci.

A diferència dels productes pasteuritzats després de la fermentació (que no contenen microorganismes vius), el iogurt FRESC, QUE MANTÉ ELS SEUS BACTERIS VIUS, ha demostrat que té MILLOR DIGESTIBILITAT DE LA LACTOSA.

PER TOT PLEGAT, EL IOGURT POT SER UNA OPCIÓ PER A LES PERSONES amb dificultats per pair LA LACTOSA.

Com es prepara?