{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Durant milers d'anys, els éssers humans de tot el món han fermentat aliments.1 Hi ha nombroses raons per fermentar aliments, que van des de la seguretat alimentària fins a la prolongació del seu període de validesa. 2 En l'actualitat, amb les normes de processament d'aliments tan estrictes i la tecnologia de refrigeració, els motius per a la fermentació d'aliments tenen més relació amb el sabor i la textura.

Per tant, és un bon moment per redescobrir quins són els aliments fermentats. Igual que el formatge, el iogurt, el pa i el vi, que sens dubte ja coneix, què li sembla tastar altres productes menys coneguts com ara el quefir, la cervesa de gingebre o fins i tot el kombucha? Emprenguem un viatge de descoberta a través de la diversitat dels aliments fermentats, tant d'origen vegetal com d'animal, que ens ofereix el món.

El te fermentat que balla sobre la llengua: el kombucha

Primer, parlem del kombucha! El kombucha, produït mitjançant la fermentació de te dolç amb un cultiu de llevat i bacteris, té més de 2000 anys d'història!3

La seva popularitat va créixer a Europa durant el darrer segle4 i té un sabor lleugerament agre. Encara que aquest te fermentat no és per a tots els gustos, l'efervescència natural del procés de fermentació estimula les papil·les gustatives i fa que la beguda sigui una mica més agradable per al paladar.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre