{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Per donar la benvinguda al nou mes tenim una última parada en el nostre viatge de iogurtendències. En aquest viatge gastronòmic virtual hem pogut gaudir del coneixement dels diversos usos del iogurt en diverses cultures.

  1. El iogurt en la gastronomia turca
  2. Bulgària: la pàtria del iogurt
  3. Gastronomia hindú: el iogurt més exòtic

Avui fem l’última parada: Alemanya. Hi heu estat mai?

Alemanya, que d’entre tots els països comentats és el que ens queda més a prop, té una cuina resultat d’una barreja d’arts culinàries. Els gustos gastronòmics varien segons la regió i estan influenciats per la cultura culinària dels seus veïns. Els plats més famosos i ineludibles són: la costella de porc fumada, les fulles de col farcides de carn picada i uns petits filets de carn picada anomenats Frikadellen.

Però si d’alguna cosa poden presumir els alemanys, és de ser un dels països europeus amb més varietat de productes lactis. Tant en iogurts com en formatges, hi ha molta oferta de producte i s’utilitzen per acompanyar plats variats.

Normalment, a Alemanya el iogurt natural és present en la gran majoria d’amaniments d’amanides. De fet, és un dels plats més repetits entre tots els seus veïns. Sobretot l’amanida de patata amb salsa de iogurt, que és una proposta sana i nutritiva per començar un menú de dia i de nit. Us animo a tots a provar de fer-la a casa, és molt fàcil de preparar i el resultat és molt bo!

Per acabar, m’agradaria saber la vostra opinió. Què us ha semblat aquesta experiència viatgera? Quin país us ha sorprès més en la seva manera d’introduir el iogurt en les seves receptes? Heu provat de cuinar cap plat a casa vostra? Us ha agradat? Coneixeu altres costums que vulgueu compartir amb nosaltres?
Envieu-nos les imatges de les vostres receptes a 

Com es prepara?